Another ghost across the sky

Written: 2009-03-31 @ 14:36:52
Hallå bloggen och läsarna..
Vilket härligt väder det är idag, visst solen lyser inte så jättemycket och det blåsen men det är otroligt varmt! Asnice :) Just nu sitter jag här och äter yougurt(?) och lyssnar på herbrightskies. Dom har gått på repeat ända sen i lördags, tröttnar aldrig. Isch, är lite smått förbannad på mig själv för att jag glömde matteböckerna i skolan, jag som tänkte börja plugga redan idag. Vi har prov på torsdag och jag fattar typ ingenting...

Bästa låtarna just nu med Herbrightskies:
1. Burn All the Small Towns
2. This is who we are

Hade bra, Ema \m/


Johan @ Herbrightskies

Some live their lives

Written: 2009-03-30 @ 17:31:02
Hallå..
herregud vad jag hatar att lyssna på radio! Jag blir galen snart, som tur är har jag bara ett inslag kvar..
Kanske ska berätta vad jag gör... haha. Vi har fått i uppgift i mediekunskapen att lyssna på "Studio Ett" på P1 och skriva en analys om programmet och detta ska in imorgon. Och ja, jag hatar att lyssna på radio. Speciellt detta för det är bara babbel hela tiden. Satt precis och lyssnade på ett 33 minuters reportage om Saudiarabien, skitkul.. not. Nog pratar om detta :p
    Idag har jag varit hemma sjuk. Jag har otroligt ont i nacken men det börjar släppa nu :)

Nu ska jag fortsätta med uppgiften så jag blir klar någongång, har suttit med detta hela dagen xD
Hade bra, Ema \m/


Adept @ Studion

Panic & Action Tour 09

Written: 2009-03-29 @ 13:43:59
Kommentera gärna :)

Förbandet





Chemical Vocation





Adept





HerBrightSkies








An Era Of Treachery

Written: 2009-03-29 @ 11:24:39
Godmorgon!

Jag är heeeelt slut! Jävlar vilken kväll det blev, hur bra som helst :D Först spelade något förband som jag inte kommer ihåg namnet på, sen spelade Chemical Vocation och dom var grymma som vanligt. Under den spelningen trillade jag hur mycket som helst så jag har sjukt ont i bena idag xD Efter dom spelade Adept. Dom var också grymt bra, bättre live än att sitta och lyssna på dom så som jag gör nu. Sen kom jönköpings stolthet, HerBrightSkies. Under alla konserter jag varit på har jag aldrig sett en sån galen publik. Vänta bara tills bilderna kommer ;) Herrejisses vilken bra kväll det var, bra band och bra människor man var med.  Efter konserten drog vi ner till mc donalds och åt. Sen kom jag hem runt tolv tiden :)
    Bilder kommer lite senare..

Tycker ni är lite dåliga på att kommentera ;(
Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Adept - Shark Shark Shark! ]

Small step backwards

Written: 2009-03-28 @ 12:22:42
Goddag :)

Lördag idag då och jag är sjukt taggad inför ikväll! Ska bli trevligt som fan. Ska även försöka få jävligt grymma kort ;) Just nu dundrar Adept, Herbrightskies och Chemical Vocation ut ur högtalarna :D Hahaha, sitter även och kollar på HBS tv, hur jävla kul som helst xD Det bästa är att dom är från jönköping ;)

Uppdaterar mer senare :)
Hade bra, Ema \m/

i can't tell what the future is like

Written: 2009-03-27 @ 17:28:03
Hallå :}
Nu har jag kommit hem från skolan, vi var på racketcentrum på idrotten idag så därför kom jag hem mycket senare pga buss. Det var allt lite småtrevlig lektion, nästa vecka ska vi bowla :D
Ikväll spelar Bob Dylan i kinnarps arena så när jag gick förbi där idag såg jag när dom bar in massa instrument osv. Det var även vissa som stod och köade redan. Jag är så konsert sugen! Och idag var det egentligen meningen att jag skulle fara till göteborg för att se hammerfall :( ÅÅH, jag blir så arg när det inte blir som jag förväntat mig.

De två senaste dagarna har jag shoppat en hel del, två tights och två linnen. Det behövs verkligen! Imorgon blir det Panic & Action tour nere på kulturhuset så nu sitter jag här och peppar med Chemical Vocation :) Det blir trevligt, längesen jag gjorde något kul så jag lär vara helvild, haha.

Hade bra, Ema \m/


Metaltown biljetten fixades idag<3

[Just nu: Chemical Vocation - Pencils And Papers ]

Mp1a @ Ekobussen

Written: 2009-03-25 @ 17:35:04
Hallå..
Jag är helt slutkörd, min hals gör ont och jag har ont i fötterna. Idag var det somsagt våran tur att åka Ekobussen. Många vet inte vad 'ekobussen' är så då tänkte jag förklara lite snabbt.
Ekobussen är då en liten speciell buss som kör ut klassen till olika skogar så man får vandra/undersöka i dom. Detta har då med naturkunskapen att göra och för oss var det obligatoriskt att följa med annars får man inget betyg.

Så nu kommer en massa bilder :>


Dom räddade en kattuggla :)

alla dessa backar, hur branta & hala som helst



utsikten




äta mat i solen :>

all denna vandring... Upp för branta backar, ner för branta och hala backar, klättra över träd, klättra under träd, se till att inte få grenar i ansiktet, se till att inte trilla (jag klarade mig!) och massa saker till.
När jag kom hem slängde jag mig ner på golvet och dog.

Destroy all or nothing

Written: 2009-03-23 @ 19:36:52
Hallå bloggen :)
Sitter här och uppdaterar elitseriebevakaren hela tiden för att se hur det går för hv, hahah. Vilken tönt jag är..
Innan bakade jag en kladdkaka och så skulle pappa ta en bit men så förstörde han den(den var väldigt kladdig så allt rann ut) så han fick ställa in den i ugnen igen x) haha
 Både idag och imorgon på svenska lektionen så skriver vi ett novellanalys prov och det är jätte svårt! Jag fattar typ ingenting. På onsdag ska klassen ut med ekobussen också, skit tråkigt. Men man får göra det till något kul istället, eller vad säger du sanna? ;)

Hade bra, Ema \m/


bild från i lördags, årets första twister<3

Musik nytt!

Written: 2009-03-23 @ 14:54:19


Från att ha varit ganska okända till kända, tack vare robinson reklamen,
har Dead By April´s låt "Losing You" släppts som singel. Låten blev även deras första musikvideo.
 Nu i april startar Rockweekend tour där Dead By April, Mustasch, Dia Psalma och H.E.A.T besöker 10 städer runt om i Sverige. Dock inget i närheten där jag bor ;( De spelar även på Metaltown och Hultsfred + många mer städer så håll utkik om dom kommer till just din stad för dom är otroligt bra live, har sett dom två gånger och det har varit sjuukt bra!



A flash of light then the moment is gone

Written: 2009-03-22 @ 14:18:58
Hallå :)
Har precis fixat spotify så nu slipper alla tjata på mig.. haha. Är ensam hemma just nu. Mamma och sofi + 2 kompisar är i fotostudion i bankeryd och fotar. Tänkte läsa igenom novellen som det ska göras en analys av på måndag och tisdag. Måste verkligen få vg på den så jag får det i betyget. Hatar att ligga på G+ som jag gör i ungefär 3 ämnen.

Nu blev jag genast lite gladare, gick in på jnytt för att kolla vädret och nu är snön borta! :D (igår stod det att det skulle snöa måndag -tisdag) Istället ska det regna imorgon och bli mulet + sol på tisdag.

Hade bra, Ema \m/


 

[ Just nu: Evanescence - My Immortal ]

You're someone to the world, And you're the world for someone

Written: 2009-03-21 @ 15:59:01
herregud vad vädret kan förändra ens humör. Om det skulle regna eller vara allmänt tråkigt väder idag skulle jag vara tjurig men idag skiner solen och det är varmt ute = överlycklig ema.
Jag, mamma och sofi var nere vid vättern innan så bella fick bada. Haha jisses vad hon gillart! Först springer hon i vattnet sen när hon kommer upp skakar hon av sig vattnet minst tusen gånger sen rullar hon sig i sanden, skakar lite till och sen springer hon ner i vattnet igen osv. Man kan inget annat än skratta!

Vad har ni för er då?





Hade bra, Ema \m/

If you loved me, you would be here with me

Written: 2009-03-21 @ 11:46:10
älskade, underbara väder<3
Snälla låt det vara såhär nu varenda dag tänkte jag precis sen gick jag in på jnytt och kollade vädret: mulet+snö på måndag & tisdag. fanfanfan! Hoppas det hinner ändra sig.. Jag vill ha sol och värme nuu!!

Idag får jag se vad som händer. Vill verkligen göra något men jag vet inte vad. haha.. Igårkväll kollade jag och sofi på bedtimes storys, den var lite småtrevlig :D

Hade bra, Ema \m/


I won’t let this build up inside of me

Written: 2009-03-20 @ 18:59:30
Hallå :)
Sitter här och äter Riesen och lyssnar på musik, just nu Slipknot :) Det är mycket trevligt. Väntar på att tacosen ska bli klar, är såå hungrig! Det var äckel snitzel i skolan idag :( Jag saknar den goda maten som det brukar vara..
 Ikväll händer det inte så mycket. Ska mest slappa efter en lång skoldag. Det dåliga är att det är ingenting på tvn och alla filmer som vi har hemma har jag sett. Menmen, något hittar man säkert.

Jag vill ha sommar och festival nu<3

Hade bra, Ema \m/



[Just nu: Slipknot - Vermillion ]

Hv71 - Frölunda 3-1

Written: 2009-03-20 @ 16:57:42
Nu kommer alla bilder ;)








mååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååål

fightfightfight



satt precis nedanför dom som pratar i tv i period pauserna

Hvtönten ska på match!

Written: 2009-03-19 @ 14:08:06
Som ni borde veta vid det här laget så är ju jag en hockey nörd när det gäller semi/kvartfinal & final om HV är med. Och tro det eller ej men jag ska gå på HV matchen ikväll :D:D HAHA (den visas även på kanal 9) Jag och sofi rättare sagt ska gå. Vi fick platser ovanför restaurangen så jag lär ju dö av svindel eller något. Min kamera följer såklart med så imorgon lär det komma upp foton om det blir några bra då :)

Nu får vi hoppas att dom vinner ikväll ;D
Ha en trevlig kväll, Ema \m/


Hv halsduk på (y)

Burn all the small towns

Written: 2009-03-19 @ 09:32:09
Godmorgon :)
Nu har jag haft excel prov och det gick faktiskt bra. Mycket bättre än vad word provet gick :p
Idag skiner inte solen lika mycket som den gjorde igår, det blåser även jävligt mycket ute.. Vi får hoppas att solen dyker upp snart. I helgen ska det i alla fall bli strålande sol så det ser vi ifram emot :)

Den 28e blir det att gå ner till kulturhuset för att gå på Panic & Action Tour med Chemical Vocation, Adept och jönköpings stolthet Herbrightskies. Kanske inte min musiksmak men det blir trevligt, jag föredrar hellre sån här musik live än att sitta och lyssna på det.  Ska även försöka få lite snygga bilder.



Hade bra, Ema \m/
[ Just nu: Herbrightskies - Burn all the small towns ]

For so many years I tried to complete what I once started

Written: 2009-03-18 @ 14:13:59
Hallå :)
Ska strax påbörja en ny header för den jag har nu slängde jag bara ihop jätte fort igår och jag vill ha med en bild på mig själv i headerna men jag hade knappt några bra ego bilder på datorn igår men nu har jag det ;p
Har studiedag idag :) Härligt på hög nivå! Det är jätte fint väder här nu också :) Imorgon har jag prov i excel så jag ska sitta och göra lite uppgifter i det sen så jag fattar lite mer. Hatar datakunskap -.-

Hade bra, Ema \m/


Shouldn't let you torture me so sweetly

Written: 2009-03-17 @ 15:53:32
Hallå :}
Dålig uppdatering igår men jag satt och pluggade hela dagen/kvällen. Hade naturkunskapsprov idag som gick åt helvete :( Ne, men det gick ganska bra. Men jag kommer nog inte få vg...

Åh, vilken härlig dag! Solen skiner och det är ganska varmt ute :> (dock blåser det sjukt mycket) Igår kom min efterlängtade skinnjacka and aj löv it<3 så den invigdes idag :) Idag hade jag även lockigt hår till skolan(!!) Väldigt ovanligt att se mig i det ;) haha. Men alla tyckte det var snyggt så jag ska ha det lite oftare :)

Studiedag imorgon :D
Hade bra, Ema \m/


I cant help what I hear in my head

Written: 2009-03-15 @ 15:11:20
Hej igen :)
Nu har jag precis ätit och nu väntar naturkunskaps böckerna på mig. Har prov på tisdag och jag tänkte börja plugga reda nu så jag inte sitter med allt imorgonkväll. Filmningen gick bra :) Det var väldigt mycket folk som glodde på oss hela tiden men det var väl inte så konstigt :p haha Så nu är det bara redigeringen som är kvar och så får vi hoppas att filmen blir bra :)

Hade bra, Ema \m/








nejnej, jag står inte alls konstigt xD

I want to be a big movie star

Written: 2009-03-15 @ 10:54:01
Godmorgon :)
Detta får bli ett snabbtsnabbt inlägg för nu ska jag strax hoppa in och duscha och sen ska jag och sanna träffas så ska vi filma klart våran film :) Hoppas vädret håller sig såhär så det inte börjar regna eller nått..

Skriver mer senare
hade bra, Ema \m/


I, I can walk a thousand miles to be with you

Written: 2009-03-14 @ 19:44:38
Hallå igen :]
Hv vann! :D  jag gick runt här som en äggsjuk höna av nervositet när förlängningen var xD haha, fattar inte vad det är med mig när det gäller hockey.. Så om dom vill gå vidare till kvartsfinalen måste dom vinna här hemma på måndag :>
Om 20 minuter blir det nog att kolla på melodifestivalen för jag har inget annat bättre för mig. Får hoppas att det går bra för H.E.A.T :D

Nu ska jag kila
Hade bra, Ema \m/


Lovers, keep on the road you're on

Written: 2009-03-14 @ 12:30:40
Goddag :)
Sitter här och laddar ner resten utav musiken som jag inte hann med igår. Har ungefär 8 artister kvar :p haha Sen är det bara att börja med att lägga in lite bilder så jag har något att lägga upp på bilddagboken och bloggen.
Idag kommer somsagt mormor och morfar hit för att fira mamma och då ska vi äta kladdkaka som jag ska baka någongång idag. Det blir trevligt, men halva familjen kommer sitta och kolla på HV matchen som visas på kanal 5 xD haha..

Hade bra, Ema \m/


[ Just nu: Coldplay - Lovers in Japan ]

When the heart is cold, there's no hope, and we know, That I am crippled by all that you've done

Written: 2009-03-13 @ 21:38:28
hej bloggen och läsarna :)
håller på att ladda ner massa musik just nu och datorn är jätte seg </3 kastar snart ut den genom fönstret eller något för jag får sånt damp på den xD
  Dagen har varit bra, det är somsagt fredagen den 13e och jag har inte haft någon otur alls ^^ All jävla snö som kom igår/inatt är nästan helt borta nu :) Ska vi hoppas att våren kommer snart och ingen mer snö? Jag skulle bli väldigt glad i alla fall. Enligt vädret skulle det bli upp mot 10+ grader nästa vecka :D hoppashoppas..

Imorgon fyller mamma 41 år :D Grattis på henne <3 Så vid fyra tiden kommer mormor och morfar hit så då ska vi fika :> Det blir trevligt.

Hade bra, Ema \m/


[Just nu: Disturbed - Stricken ]
See you @ Metaltown!

I can dance to the morning light

Written: 2009-03-12 @ 20:47:06
hallå hallå :)
nu har vi fått tillbaka datorn så imorgon ska jag ladda ner all musik igen och ladda över lite bilder :)
Just nu sitter jag framför tvn och degar. Jag uppdaterar också aftonbladets elitseriebevakare hela tiden xD När det gäller slutspel och final när HV är med så blir jag helt tokig, haha. Just nu leder dom med 2-1 :) Om dom ska gå vidare måste dom vinna idag och dom två matcherna som väntar..

Tycker ni ska kommentera lite mer ;)
Hade bra, Ema \m/


bella:*

12 mars

Written: 2009-03-12 @ 09:55:14
godmorgon :)
min statestik sjunker mer och mer för varje dag.. jag har inte varit inne på mer-trafik på hur länge som helst pga att jag inte har någon dator. Men när jag har fått tillbaka den så ska jag sitta med mer-trafik huuur länge som helst ;p haha

kom precis hem från datakunskapen, suger som fan <'3 men det är bara att bita ihop och göra det man ska.

Skriver mer senare^^
hade bra, Ema \m/


ny oredigerad bild

Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.

Written: 2009-03-11 @ 21:20:58
hej alla blogg läsare :)
sitter och kollar på grays nu fast jag orkar inte bry mig så mycket. Jag tycker det programmet börjar bli tråkigare och tråkigare för varje avsnitt som visas..
Dagen har varit helt okej. Först skola mellan 11.30-14.45 sen när jag kom hem kollade jag på Patrik 1,5. Den va brabrabra :)

Hade bra, Ema \m/


09.00

Written: 2009-03-11 @ 09:02:03
hallå hallå :)
När jag vaknade imorse och kollade ut så fick jag se ett itt täcke på marken, fyfan!
Har precis duschat och nu sitter jag och kollar på vakna med the voice. Idag börjar jag vid halv 12 och det roliga är att jag har aldrig haft "sovmorgon" på onsdagar. Jag har alltid gått upp tidigt pga vissa saker bland annat att jag måste duscha.

Juste! Det har ju bokats nya band till popadelica. Bla, Au revoir Simone och Babian. (vilka namn vissa band har xD ) Det är väl fortfarande inget så jätte bra band på festivlen men jag ska gå ända. Om jag inte går kommer jag gå och ångra mig hela dagen. Det gjorde jag förra året i alla fall....

Nu ska jag klä på mig
Hade bra, Ema \m/

I see it in your eyes, take one look and die

Written: 2009-03-10 @ 13:25:17
goddag :)
måste börja inlägget med att säga att ni har varit ganska dåliga på att komentera den senaste tiden ;( kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om på bloggen så den blir roligare :)

Idag hade vi bara utvecklingssamtal i skolan. Jag hade mitt vid 11.40 och jag var hemma igen strax efter tolv. Det gick finfint, jag är en sååån trevlig tjej som sköter mig sååå bra. Haha Fick också reda på att jag ligger bra till när det gäller att komma in på foto tills tvåan! :D Men jag ska ända fortsätta kämpa så jag kanske kan få mvg i rörlig bild och expo.

Nu ska jag äta
Hade bra, Ema \m/


[ Just nu: Motörhead - Ace of Spades]

Some questions are dangerous, the truth is not an option

Written: 2009-03-09 @ 15:34:58
Goddag :)
Herregud vad underbart vädret är idag! :D Solen skiner och det är lagom varmt så man behövde inte ha någon jacka på sig. Dagen har varit helt okej, det var jätteäcklig mat i skolan idag så jag, sanna och evelina gick till pressbyrån och köpte en varsin yoggi jalla(?).. Sen hade vi rörlig bild och då gick vi upp till stadsparken för att kolla om allt fanns där uppe som vi behöver till våran film.

Sitter och kollar på Tyra Banks show just nu. Det handlar om en tjej som tvingas vara prostituerad av sin egna pappa! Alltså, hur jävla sjuk får en människa vara egentligen? Tvinga sin egna dotter att ha sex framför en kamera. Han vaxar henne till och med.
Som tur va har hon sagt upp kontakten med honom nu och är gift..

Nu ska jag kolla vidare på programmet
Hade bra, Ema \m/


Robin @ Sonic Syndicate
[ Just nu: Sonic Syndicate - My Escape ] <-- Ny favoritlåt

Just wipe your own ass and shut your mouth

Written: 2009-03-08 @ 13:10:10
hallå :)
sitter här vid mitt fönster och kollar på all jävla snö som öser ner. Kan det inte bli vår någongång? Jag längtar jävligt mycket tills den dag man kan gå till skolan utan jacka och utan att frysa.
Just nu dundrar Pains musik ut ur hörlurarna, underbart! Det ska bli väldigt najs att se dom live :) Förra årets metaltown är löjligt om man jämnför med detta året (enligt mig). Herregud vilka band dom har bokat! Om jag räknat rätt så är det ungefär 5-7 band som dom inte har släppt än. Förra året var det 31 band och det blir det väl detta året också. Vettifan om det kan bli bättre än vad det redan är...

Senare idag ska jag kolla på the man in the iron mask.. Dom hade inte den på hemmakväll så mamma laddade ner den :)

Hade bra, Ema


amy lee

Beams of fire sweep through my head

Written: 2009-03-06 @ 20:05:12
hej igen :)
sitter vid sofis laptop nu och lyssnar på meshuggah.. tänkte lyssna in mig lite mer på alla metaltown band så man känner igen några låtar sen när man hör dom live. På dom låtarna jag har lyssnat på hittills är dom helt okej, inget halleluja band kanske men dom duger.

På två engelska lektioner i rad har vi kollat på en film, the man in the iron mask. Den var hur bra som helst! Jag har kommit på att jag gillar filmer som utspelar sig förr i tiden.. Kläderna är hur underbara som helst och jag tycker det är najs med killar som har långt hår ;) hahah..
Imorgon ska jag gå till hemmakväll för att se om dom har den där och isåfall ska jag hyra den för jag måste verkligen se den igen.

Hade bra, Ema\m/


I don’t need diamond rings or high priced suits that shine

Written: 2009-03-06 @ 18:36:19
hej bloggen :)
nu har jag suttit och sparat över alla mina bilder och videosar till skivor. Vi ska nämligen tömma hela datorn och börja om på nytt för den är hur seg som helst och det är väldigt jobbigt :/
Dagen har varit helt okej, var 3 poäng ifrån mvg på ljudprovet.. litelite surt :p

Detta fick bli ett kort inlägg för jag har inte så mycket att skriva,
Hade bra, Ema \m/


Dope

I have screamed until my veins collapsed

Written: 2009-03-05 @ 17:59:05
tjenare tjenare :)
nu har jag hjälpt mamma med att fixa sofis nya laptop. Är jävligt avundsjuk men i och med att jag har en sååån snäll syster så får jag använda den ibland när inte hon använder den då ;) heh
Just nu sitter jag och lyssnar på låten som vi ska göra en film till på rörlig bild. Det är hur svårt som helst! Det ända jag tänker på är något sorgligt och jag orkar inte göra någon sån film ;( men i värsta fall får vi väl göra det.. haha för första gången på jätte länge så är jag taggad inför gympa lektionen, vi ska spela fotboll ^^ Ibland ångrar jag att jag slutade men jag skulle ända inte hinna med träningarna med alla läxor osv..

Nu måste jag dra
Hade bra, Ema m/


Joey Jordison (slipknot)

We are the ones who kept quiet, And always did what we were told

Written: 2009-03-05 @ 10:19:23
Godmorgon :)
Har håltimma nu och har precis ätit frukost så nu ska jag gå ut med bella en liten sväng.
Jag hatar datakunskap! Det är en sak som är säkert. Jag somnar nästan på lektionerna och sen får jag damp när jag inte fattar något, haha! ehe jaa..

Juste, Sanna kolla in vilka band som kommer till Way Out West i sommar ;> Jag vet att du älskar två band ;);) Och jag lööööv Rise Against :D

Ne, nu står bella och stirrar på mig = hon vill gå ut
Hade bra, Ema \m/


For a while or for a day we chase the dark away

Written: 2009-03-04 @ 18:18:36
Hejsan:>
Här spelas det musik på full volym så jag nästan börjar få huvudvärk! haha, men det är så det ska vara ;) Jag börjar sakta men säkert verkligen inse att jag ska se Marilyn manson och Slipknot i sommar. För varje gång jag hör dom nu börjar jag le :) heh

Innan testade jag den nya Ben & Jerry glassen som har kommit i sandwich format. Den var nicenice^^ Men den kostar 25kr så jag lär inte köpa den ofta. Alltså.. varför ska allt vara så dyrt? Man har knappt råd med att köpa saker man vill ha och i samma stund "klagar" ägarna osv att deras produkter säljer dåligt. Men hallå, alla är inte gjorda av pengar. Eller hur? Allt jag skulle vilja ha just nu skulle gå på flera tusen, metaltown biljett som kostar 1300kr, skinnjacka för 1800kr, popadelica biljett 350kr, hörlurar till mobilen ~400kr och ett till minneskort till kameran som ligger oxå runt 400kr..
 Jag orkar inte ens räkna ihop vad allt det där blir för då blir jag bara deprimerad.. Det är helt enkelt bara att börja spara och hoppas att jag får sommarjobbet på vandrahemmet som håller på att byggas. Vi känner nämligen ägaren till det och dom kommer ha restaurang/café där inne så dom behöver massa folk. Så förhoppningsvis får jag och min syster ett jobb där inne :)

Hade bra, Ema \m/

You feared of phantoms and none exist but you

Written: 2009-03-04 @ 14:15:10
Hallå bloggen och läsarna ^^
Nu har jag kommit hem från skolan som bestod av film på engelskan och prov på mediekunskapen. Kan ju säga att jag inte kommer få mvg på det för det var jävligt svårt! Han hade ändrat frågorna så jobbigt :< haha

ska fixa lite småsaker snart som har med bloggen att göra, bland annat ändra teckensnittet osv.
men nu ska jag fortsätta att redigera bilder :>

Hade bra, Ema \m/


[Just nu: All that Remains - Two Weeks ]

Festivalnytt!

Written: 2009-03-03 @ 14:48:23
Nya band till Metaltown:
Opeth, Meshuggah, Mustasch, Cult Of Luna, All that Remains, Evergrey, All Hell


Jag säger bara, yay! :D Mustasch och All that Remains<3 Sen är ju Opeth jävla bra också även om jag inte lyssnar på dom så mycket. Skulle sett dom förra året på metaltown men dom ställde in i sista sekunden. Så nu får vi hoppas att dom kommer spela.


fanns inga bilder på all hell..

Låten som ska bli film

Written: 2009-03-02 @ 20:58:35
Här är den låt som vi ska göra en film till på rörlig bild, skit svårt! Är det någon som har ett förslag? ^^

Nu ska jag kolla på tv
hade bra, Ema \m/

Come and die with the zombies in the moonlight

Written: 2009-03-02 @ 17:54:24
Hej igen :)
Har laddat ner en jävla massa bra musik nu, behövdes lite påfyllning i mapparna.. haha Jag har också bakat kladdig kladdkaka :) Det bara rinner om den så den blev perfekt!(y)
 Jag hade äntligen börjat få lite vårkänsla men sen när jag skulle gå till skolan igen snöade det! :< Som tur va så la det sig inte utan det försvann på en gång. Men i alla fall.... jag vill ha vår och sommar nu!!!

Hade bra, Ema \m/


[ Just nu: Pain - Zombie slam ]

Can´t find a place where I feel home

Written: 2009-03-02 @ 11:40:23
Hallå bloggen :)
Har håltimma nu för våran musiklärare är borta. Eller vi kan ha musik om vi vill för en annan lärare kunde öppna om vi ville men det var ganska många som gick hem istället så då gjorde jag också det. Så nu har jag två timmars hål och sen så är det rörlig bild och då är jag själv för sanna är sjuk.. Får väl sitta och redigera eller något sånt.

Mitt öra gör ont så in i h*lvete! Hittills har jag tagit 7 tabletter idag + salva.. :P haha känner mig verkligen som en knarkare

Nu ska jag äta, skriver senare :)
Hade bra, Ema \m/



[Just nu: Mustasch - Double Nature ]

Mama take this badge from me, I can't use it anymore

Written: 2009-03-01 @ 11:22:02
Hej igen :>
Var somsagt på vårdcentralen innan och dom kom fram till att jag har en vaxpropp och min hörselgång är jävligt inflammerad.. Så nu ska jag och mami åka upp till a6 för att köpa medicin på apoteket. Ska även kolla på skor hade jag tänkt, vill ha ett par svarta tygskor som finns på hm runt 100 lappen.
När jag kommer hem sen igen ska jag sätta mig med mediekunskapen, har prov på onsdag och jag måste verkligen få mvg på det så jag får mvg i betyget sen. Skulle vara jävligt nice för det skulle vara mitt första^^


Hade bra, Ema \m/



[Just nu: Guns N´ Roses - Knocking on heavens door]

Vårdcentralen nästa

Written: 2009-03-01 @ 08:58:32
Godmorgon,
herregud vilken natt det har varit! Har inte kunnat sova någonting.. Jag och mamma ska vara hos vårdcentralen nu vid halv 10 så dom får kolla mitt öra. Det är jätte jobbigt när man försöker sova.. Ni vet hur det låter ute när det blåser jätte mycket? Så låter det i mitt öra! Fatta vad jobbigt :(

Nu måste jag sticka, skriver senare..
Hade bra, Ema \m/