I'm in a prison of love and I can't break loose and live again

Written: 2009-04-30 @ 12:05:13
Hallå,
Äntligen är skolveckan slut och den underbara helgen kan börja! Den börjar redan ikväll när jag och några till ska 'fira' valborg. Vi drar nog till vätterstranden (bland alla fullisar) och hade trevligt :D Imorgon ska jag dock tillbringa några timmar med naturkunskap för vårat arbete måste vara klart tills tisdag och på lördag hinner jag inte, söndag kommer jag vara död av utmattning och jag pallar inte sitta hela måndags kvällen och skriva.

Nu ska jag gå ut med bella en stund.. Får se om det blir någon mer uppdatering innan jag drar ut
Hade Bra, Ema \m/


Metaltown nytt!

Written: 2009-04-29 @ 15:29:41
Nu har det hänt massa saker på metaltowns hemsida från senast jag kollade:

>
Endagsbiljetterna har släppts och kostar 860 kr

> My Dying Bride, The Haunted, Hatesphere, Illfigure och Sterbhaus är de nya bokningarna

> The Brothers Grim Side Show är även tillbaka detta år fast nu har de bytt namn till HellZapoppin

> På Fredagen den 26e spelar följande: Slipknot, Disturbed, Volbeat, Napalm Death, Meshuggah, Pain, Trivium, Children Of Bodom, Municipal Waste, Hatesphere, Dead By April, Pilgrimz och Bullet.

> På Lördagen den 27e spelar följande: Marilyn Manson, Dir En Grey, Dragonforce, Opeth, The Haunted, All That Remains, Mustasch, My Dying Bride, Bring Me The Horizone, Girugamesh, Mucc, Cult Of Luna, Evergrey och August Burns Red


We`re the kids of the underground

Written: 2009-04-28 @ 17:56:12
Hallå:)
Tisdagen är redan över och nu är det bara två sköna skoldagar kvar sen är det ledighet! Asnice :) Vet fortfarande inte vad jag ska göra på valborg men jag vill absolute inte sitta hemma. Förslag någon? Har inte så jättemycket att skriva egentligen.. Popadelica närmar sig och sanna sa precis att spelschemat har kommit upp på hemsidan så det ska kollas in strax.

Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Crashdiet - Riot In Everyone ]

Flowers

Written: 2009-04-27 @ 18:23:01





I'm not a failure, but I know what it's like

Written: 2009-04-27 @ 16:34:11
sry för dåliga uppdateringar men jag har inte haft ork eller något att skriva om..

Skolan idag sög big time. Varenda lektion var sjukt ovärd och jag ville bara gå hem hela tiden. Men nu är skoldagen slut och imorgon börjar en ny. Får väl hoppas att den blir bättre :) Längtar till helgen sjuukt mycket! På fredag är vi ju lediga och på lördag är det popadelica! Kanon bra helg ska det bli.
Idag om 2 månader befinner jag mig på frihamnen i göteborg och ser något bra band(får vi hoppas..) Jag gissar att jag även är sjuuuuuuukt peppad inför Marilyn Manson! Juste, om två månader har jag även sett Slipknot! Herrejisses, fattar det fortfarande inte..

> Bara jag som har missat att Slipknot har gjort en ny video? Det är låten Sulfur som de har gjort en musikvideo till och självklart är videon grymm! Fast.. det är ju varenda video från Slipknot ;)
 

Hade bra, Ema \m/

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Written: 2009-04-26 @ 10:46:52
Godmorgon :)
Mina ben gör sjukt ont idag efter allt springandes igår. Men det var kul :D Vädret kunde ju knappt bli bättre, man kokade nästan sönder.. Tog ett rejält tag innan jag hittade något men efter att jag hade köpt mina första saker hittade jag resten nästan på en gång. Så nu är nästan alla mina pengar slut <'3 buhu.. nu får jag börja tagga popadelica på lördag!

Hade bra, Ema \m/


Modevisning ^^

Soliga Göteborg


Info:
Latex tights - Missäy
Leggins med hål i - Gina Tricot
Svart hippieband - Lindex
Svarta nylonstrumpbyxor - Lindex
5 svarta armband - Shock

Next: Göteborg

Written: 2009-04-25 @ 08:54:27
Hallå,
nu drar jag och sofi till göteborg och shoppar loss :) det lär inte bli mer uppdatering idag men imorgon kommer det en massa bilder (förhoppningsvis)

Ha en trevlig dag, Ema \m/


"Charlie, that really hurts!"

Written: 2009-04-24 @ 20:35:28
Måste bara visa en till rolig video jag hittade igår, engelsk dialekt<3

imorgon blir det shopping i göteborg med sofi :D najsnajss!

Something takes a part of me

Written: 2009-04-24 @ 16:29:00
Hallå,
Jag sitter här och dör i värmen men jisses vad skönt det är :) Sol, strålande sol<3 Tänkte lägga in somriga bilder från mobilen men det gick inte<'3

Fick ingen sovmorgon imorse för det var nationella prov som gällde, uppsats delen i engelska. Gick väl helt okej, man skulle skriva om datorer.. Efter det hade vi 3 timmars håltimma så den spenderades på donken och hamnpiren, så jäkla underbart! Sen hade vi expo och då blev vi äntligen klara med vårat lilla skyltfönster så vi fick sluta tidigare där också. Den tiden tillbringades ute på skolgården och kafeterian. På idrotten skulle vi bada på Roselundsbadet men jag var inte med men jag åkte upp dit i alla fall för att inte få frånvaro och när vi kom upp dit så sa han att vi som inte var med skulle gå hem så då var det bara att traska hem i ungefär 20 grader stekande sol med skinnjacka. Så jag är helt död nu. (tog en timme att komma hem)

Hade bra, Ema \m/



Skrev för ett tag sedan att jag letade efter en speciell Korn låt och nu har jag hittat den! Den hette Freak On a Leash  <-- tryck för att lyssna

"You have 4 eyes"

Written: 2009-04-23 @ 19:36:17
Kolla och njut!
 

kunde inte lägga in den andra så tryck här

Let me be the one that deliver you from the deceit

Written: 2009-04-23 @ 12:24:55
Godmorgon (för min del i alla fall ;p)
Vaknade för inte så länge sen. Kunde verkligen inte gå till skolan idag för jag sov nog knappt en timme inatt, skitjobbigt. Sen är det ändå bara 'onödiga' lektioner idag så jag missade inte alls mycket. En dag kvar sen är det helg! Och förhoppningsvis så drar jag och Sofi till älskade göteborg på lördag och shoppar loss lite :D Problemet är att jag har bara ungefär 750kr att handla massa saker för, 350 kr ska gå till Popadelica festivalen som är nästa lördag. Ska bli sjuukt kul! :D

Bli inte förvånade om det sker en massa ändringar här i bloggen idag. Känner för att göra något nytt och fräscht! Men vi får se.. ;p

Hade bra, Ema \m/



Dimmu Borgir @ Metaltown 08

Heavy thoughts tonight

Written: 2009-04-22 @ 14:10:25
Sry för att det inte blev någon mer uppdatering igår men jag satt och pluggade hela kvällen och så var vi hos mormor så jag hade aldrig någon chans att gå in på datorn..

Halva veckan har gått = snart helg. Längtar jättemycket även om jag inte ska göra något.. Ska bara bli skönt att vara ledig och ta det lugnt. Denna vecka har vi haft prov/redovisning varenda dag. Imorgon är det den ända dagen i veckan vi inte har något. På fredag är det nationella engelska <'3 isch..
> Såg precis att mina bilder ligger uppe på Ung Krafts hemsida nu, kolla här  - inte dom bästa kanske menmen..

Aja, detta fick bli en liten lam uppdatering men jag måste verkligen lägga mig och vila lite för jag är jättetrött..
Hade bra, Ema \m/



Bästa som kan hända mig i sommar: Sonisphere festival -  Metallica, The Hives, Lamb Of God,Cradle Of Filth och massamassa mer<3

Tick Tick Tick...Boom

Written: 2009-04-21 @ 15:32:17
You know I've done it before,
And I can do it some more,
I've got my eye on the score,
I'm gonna cut through the floor,
It's too late,
It's too soon,
Or is it...

Tick Tick Tick Tick Tick Tick Tick...Boom!


Har hittat tillbaka kärleken till The Hives. Herregud vad glad man blir av dom! Sitter nästan här
och dansar :D haha ska strax ut till mormor och träffa en liten kattunge som mamma och
dom hittade på sitt jobb. jag kommer dö av dess söthet.. Sen måste jag plugga mediekunskap
också :/ Måste verkligen få mvg på detta provet annars får jag bara vg i betyget.

Hade bra, Ema \m/




We built this tomb together

Written: 2009-04-20 @ 12:19:25
Shiet, tack vare att mitt inlägg hamnade på framsidan igår på blogg.se så fick jag 387 besökare och sammanlagt blev det nog 100 kommentarer. tack, tack och återigen taack!

Filip och Fredriks program var väl sådär, det var en jävla massa babbel så man hängde ju knappt med.. Kul att jag inte ens blev förvånad när de sa att Marilyn Manson hade sex i logen eller att han sa "go fuck yourself" till filip. haha.. Var det bara jag som knappt kände igen honom när han gick in på scenen? xD Han såg så annorlunda ut. Sen slog det mig, jag ska se han i sommar! Och när de sa i slutet "missa inte manson i sommar i göteborg" hoppade nästan hela jag upp och ner av glädje. Jag ska se honom! Min gud<3

För er som missade det:

resten av klippen finns på youtube..

Hade bra, Ema \m/

Ung Kraft Festivalen 09

Written: 2009-04-19 @ 17:13:49
Jackie Khan :



Crashed `n´ Refined :



The Last Steady Dharma :



Lay Down Your Guns :



[Lö:Da]



Wrestling With Angels  :



Elefant :



Emerge [DE] :



Liquid Ham :



Dawn Arise :



Tonie Bergkwist :



Intohimo :



Evelyn:



Path Of Denial :



Det röda ljuset var skitjobbigt att fota i. Bilderna blev dåliga gånger tusen :(

Söndagsparty med Filip & Fredrik

Written: 2009-04-19 @ 15:15:06


Ni missar väl inte premiären idag av Filips och fredriks nya program Söndagsparty? De första gästerna som kommer besöka studion är Marilyn Manson och Jonas Gardell. Ett sånt Marilyn Manson fan som jag är kommer jag sitta bänkad framför tv klockan 21.00 (kanal 5) ikväll. Missa inte detta!

So lonely, so scared, the darkness confused your mind

Written: 2009-04-19 @ 12:10:14
Godmorgon,
jag är helt slut! Stå och fota på en tio timmars festival är jobbigt men sjukt kul! Förutom att jag glömde mina öronproppar hemma så jag fick ganska ont i huvudet/örona..
Det gick faktiskt bra :) visst, bilderna blev ganska suddiga men jag fick några bra kort i alla fall :D Nu ska jag bara sitta och redigera ungefär 700 kort så bilder kommer senare :) I värsta fall kommer de imorgon, får se. Träffade Jonathan och Nicolas också, det var treeeevligt :D förutom att jag är så jävla blyg så jag sa knappt något, förlåt:*

Hade bra, Ema \m/


I wanna be a rockphotographer

Written: 2009-04-18 @ 11:11:45
Godmorgon alla :)
Jag är ovanligt peppad tills ikväll. Det ska bli sjukt kul! Fatta, jag ska fota mina första konserter :D Det är ju detta jag vill göra, bli rockfotograf. Tänk att det finns ett jobb som innehåller mina största intressen - lyssna på musik, gå på konserter och fota. Det första jag kommer göra nästa år när jag fyller 18 är att söka jobb hos festivalfoto, rockfoto och alla de där ställerna. Jag ska bli en känd rockfotograf, sådeså.

Hade bra, Ema \m/



herbrightskies

Nya foton

Written: 2009-04-17 @ 20:12:24
Var ute i bankeryd innan för sofi skulle fota en kompis så då passade jag också på att ta massa kort bland alla vitsippor, Kommentera gärna! :)






Hade bra, Ema \m/

We're disposable teens

Written: 2009-04-17 @ 15:03:07
Hallå :)
Vi hade ingen idrott idag så istället för att sluta 16.10 slutade vi vid två, asnice! Lunchen tillbringades utomhus med glass och stek i solen. Så jäkla härligt att det fina vädret är tillbaka :) Idag fyller pappa 41 år :D Så grattis på dig pappa:* har inte sagt grattis till han än idag för han jobbar :/ men ikväll så!

Imorgon är det Ung Kraft Festivalen då. Min nervositet börjar släppa men jag gissar att jag kommer vara jättenervös imorgon. Men det ska gå bra, korten ska bli bra, punkt slut.

Hade bra, Ema \m/




[Just nu: Marilyn Manson - Disposable teens ]

Hela världens hunger samlad i mig

Written: 2009-04-16 @ 14:41:56
Hej :)
Sitter här och försöker göra engelska uppgiften som ska lämnas in imorgon, alltid ute i sista minutrarna. Fy skäms ema.. Vi ska skriva om konflikten i en bok som vi läser, inte kul för fem öre. Usch, idag kunde jag haft sovmorgon till 11.20. Ne, istället går man till skolan vid kvart i åtta och ska ha datakunskap, när klockan är kvart över har läraren fortfarande inte kommit så alla går. Då gick jag och sanna till fiket och hittade Frida och Rebecka så vi satte oss vid dom och åt frukost ^^ Det var trevligt :)


Ne, nu ska jag fortsätta att skriva på engelskan
Hade bra, Ema \m/




[ Just nu: Marcus Krunegård - Jag är en vampyr ]

Love is my drug, is my medicine

Written: 2009-04-15 @ 15:24:09
Hallå läsarna :)
har precis kommit hem från skolan/stan. Fick sluta tidigare idag så jag och sanna gick ner till stan och köpte glass och satte oss vid hamnkanalen. Myspys! Det är jätte varmt idag :D Har precis fixat en ny spelningslista på Spotify med alla artister som kommer till Popadelica. Längtar jätte mycket, biljett ska fixas så fort studiebidraget kommer. Bästa artister hittills är John ME, Marcus Krunegård och Adiam Dymott.

Hade bra, Ema \m/


 John ME, jönköpings nya stolthet? ;)

Cut the crap deep within a casket in my dream

Written: 2009-04-14 @ 18:39:35
Hallå alla :)
Har precis ätit så nu mår jag illa :( inte bra.. Skolan började ju idag igen, gick ovanligt fort :p haha Längtar redan till v.21(?) för då är jag ledig ons-sön :D (Y)

Pratade innan med han från Ung Kraft. Jag ska vara där redan vid 15.00 och så ska det vara informations möte. Jag ska fota på Zoo scenen, inte dom bästa banden menmen:P Det ska nog bli bra :) Var och köpte ett extra minneskort innan så nu kan jag ta ungefär 1300 bilder, ska nog räcka ;)

Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Hardcore Superstar - Dreamin' in a Casket ]

Could be the dancer feeding the floor.

Written: 2009-04-13 @ 15:11:40
Hallå :)
Sista dagen på lovet och jag skulle inte tacka nej till en vecka till. Jag borde verkligen göra svenskan men jag orkar inte. Har jävligt ont i huvudet också :( Jag går och är nervös över att han från Ung Kraft kan ringa när som helst, jag hatar verkligen att prata i telefon. Alla tycker att jag är löjlig när jag säger att jag har telefonskräck men vafan, har man det så har man.

Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Pilgrimz - Shake-a-feather ]
See you @ metaltown \m/

överlycklig ema!

Written: 2009-04-12 @ 17:15:52
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH IHIHIHIHIHIHIIHIHIHIH
överlycklig ema gånger tusen! Jag har fått mitt första konsert jobb! Jag ska fota på Ung Kraft på lördag! :D ih, jag är helt galen! hahaha.
Finns bara ett problem: Han som har hand om allt ska ringa mig imorgon och jag har telefon skräck! önska mig lycka till!



Vinnaren..

Written: 2009-04-12 @ 15:00:31
..av Veckans Blogg blev Lilija med 9 röster! Grattis till dig :D
På andra plats kom Marica med 6 röster.




Hade bra, Ema \m/

You got all my love, livin' in your own hate

Written: 2009-04-12 @ 11:18:10
Godmorgon :)
Vaknade för ungefär 40 minuter sen, är helt slut. Gårdagen var trevlig :) Kollade på madagaskar 2, åt, spelade Wii, åt lite mer och sen var vi ute och spelade badminton.. om man nu kan kalla det de xD haha
Idag händer det väl inte så mycket, ska njuta av den sista ledigheten som är kvar. På tisdag börjar skolan igen :/ Ska kanske göra klart svenskan idag så jag slipper att sitta och stressa med det imorgon.

Hade Bra, Ema \m/




nämnt att jag inte är den enda som är galen i hv? Ni ska kolla in Jonathans rum, hv bilder/teckningar överallt. Det där är bara en vägg, gissa då hur alla andra ser ut ;P haha

Just because I’m losing ,Doesn’t mean I’m lost!

Written: 2009-04-11 @ 14:56:49
Glad påsk på er! :)
Ska åka till kusinerna så fort mamma kommer hem och så ska vi vara där hela kvällen, det ska bli trevligt :) Vädret är ju bara så bra som det bara kan bli! Det är jätte varmt ute :D Ska bli 13-14 grader varenda dag i veckan så det lär bli en härlig skolvecka med massa glass, eller vad säger du sanna? ;D

- "Veckans blogg"
Jag ändrar datumet igen pga att jag tycker det är förlite kommentarer. Så se till att alla dina vänner och läsare röstar på just dig så att du vinner.

Hade bra, Ema \m/


mitt överhår är rött igen! :D

I'm the Queen of Apologys

Written: 2009-04-10 @ 15:50:43
Hej igen :)
jag dör av värmeeee, det är typ 14 grader i skuggan. När man gick ute kändes det som att man gick i en öken. haha.. Just nu sitter jag här och lyssnar på The Sounds. Maja är så jävla snygg! Och grymt bra live. Såg de på Pier Pressure för 2 år sedan. Kommer ihåg den spelningen som om den vore igår, och jag har aldrig hört ett sånt jubel som det blev när inga mer än Bam Magera & hans flickvänn kom in på scenen! Shit, alla blev galna. De var på festivalen i och med att hans brors band spelade där oxå, CKY.

Har inte så jättemycket att skriva egentligen, jag ville bara önska er alla en riktigt trevlig påsk! :) Och njut av värmen, om ni har någon då...
 
Kom ihåg:
Rösta på veckans blogg nedanför
Hade bra, Ema \m/


dagens outfit ;)

We'll all find our sacrifice tomorrow

Written: 2009-04-10 @ 11:33:32
Hallå :)
fredagfredagfredag & solsolsol! Underbart gånger tusen. Sitter här och skickar alla bilder på antonia till henne, det går seegt. Idag vet jag inte vad som händer. Många är iväg och firar påsk, men det ska jag göra imorgon :) Det blir trevligt.

- Nytt datum för "Veckans blogg" tävlingen,
  istället för att den ska avslutas idag kl.15 så ändrade jag tills imorgon kl.15. Så nu får ni hela dagen på er, rösta nu så din favorit blogg vinner!

Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Dragonforce - Heroes Of Our Time ]

Veckans Bloggare

Written: 2009-04-09 @ 11:34:26
Nu är det dags för er att rösta vem som blir veckans bloggare! Se till att tipsa alla era vänner och läsare.
Det är absolute ingen idé att fuska för jag ser era IP-nummer. Tävlingen slutar Söndag <- ny dag, klockan 15.00 så alla röster som jag får in efter det räknas inte.

1.  Lilija
2. Frida
3. Marica
4. Sophie & Lovisa
5. Caroline
6. Sanna
7. Tess
8. Mamma till Isolde
9. Ida
10. Rebecka
11. Crawfoord

Lycka till, Ema \m/

glöm inte att rösta på mig här

Tiden är ute och jag förstår inte varför vissa röstar ändå....?

Vill du bli veckans bloggare?

Written: 2009-04-08 @ 17:53:16
Hänger på trenden och startar en "Veckans bloggare" tävling. Om ni är intresserade så skriv en kommentar att ni vill vara med.. Ni har fram till klockan 21.00 på er! Om det blir för många som vill vara med väljer jag ut de som jag tycker bäst om och sedan får ni rösta. Glöm inte att tipsa era vänner/läsare! :)
Tävlingen avslutas på Fredag kl.15 , så alla kommentarer som kommer in efter klockan tre räknas inte

Rösta på mig som veckans bloggare här

Hade bra, Ema \m/

Ready, set, go!

Written: 2009-04-08 @ 15:51:13
Hallå (:
Sitter här och letar efter ny och bra musik, tips någon? Är desperat efter en speciell låt med Korn men jag kommer inte ihåg namnet så hur lätt är det att hitta låten då? ;p haha I musikvideon är det i alla fall en patron som åker runt hela tiden och tar sönder massa saker... bra beskrivning ema (y) Jag tror att det är Korn´s låt i alla fall.... ?
  
Idag är det tråkigt väder ute, regnet öste ner innan. Som tur är så kommer det fina vädret tillbaka snart :) På lördag ska vi ut till kusinerna och fira pappa, anton & anna. Så där blir det massa påskmat och sånt och som det ser ut nu så ska det bli 18 grader varmt och strålande sol! Härligt :)

Hade bra, Ema \m/



glöm inte att rösta på mig som veckans blogg här

Now I can't breathe, no I can't sleep, I’m barely hanging on

Written: 2009-04-08 @ 10:59:32
Hallå :)
igår hade jag besöksrekord! 114 faktiskt ;) Skulle vara jättekul om många stannade. Jag är otroligt förbannad på mig själv för att jag är en sån jäkla hockey nörd. Hv förlorade som vanligt igår så om Färjestad vinner idag vinner dom SM guld. Ikke kul. Nog om hockey!
Rösta på mig som veckans bloggare här , skulle uppskattas väldigt mycket:*

Hade bra, Ema \m/


Nya modellbilder

Written: 2009-04-07 @ 15:55:38
Modell: Antonia
Foto: Ema [ jag ]
Redigering: Ema [ jag ]
















Because we know that we're fucking incredible

Written: 2009-04-07 @ 11:28:20
halloj :)
sitter här och väntar på att antonia ska komma, hon ska stå modell för mig idag igen men denna gång ska vi ha rock-tema ;) så det ska bli najs :D
Nästa gång jag uppdaterar så kommer det en jäkla massa bilder :)

Ha en trevlig dag, Ema \m/


bild från igår..

Wait like a drug like the change in the pain it goes on for so long

Written: 2009-04-06 @ 12:58:03
hallå :]
får bli ett snabbt inlägg för jag och sofi ska gå till Claras och äta lite för vi orkar inte fixa någon egen mat xD haha vi var precis ute med bella vid vättern så hon fick bada :) Det fina vädret är tillbaka oxå :D love it!
Vad har ni för er idag då?

Hade bra, Ema \m/




Behind blue eyes

Written: 2009-04-05 @ 12:44:18
Hallå :)
Söndag idag då. Vädret är grått och tråkigt men vi får väl hoppas att det fina vädret kommer snart igen :) Idag händer det inte alls mycket, ska kolla på hv matchen som börjar vid 4 sen, kommer sitta och dö av nervositet.. haha
Juste, tack till de nya prenumeranterna jag fick igår och hoppas ni stannar kvar länge ;)

Hade bra, Ema \m/



[Just nu: Thåström - FanFanFan ]

Like an angel left to die, No more words I gave up the fight

Written: 2009-04-04 @ 13:28:49
Goddag :}
Nu har jag precis kommit hem från västersjön. Först fick bella bada lite och sen gick vi runt hela sjön.Det är jätte varmt här idag, och det är väl inte så konstigt att jag svettas som en gris när jag går med en skinnjacka på mig ;) haha nejdå.. Vad har ni för er en sånhär varm dag?

Hade bra, Ema \m/



Sommartiden hejhej sommartider!

Written: 2009-04-03 @ 16:51:54
Hallååååååååååååååååå:D
Idag är det till och med för varmt för att gå med skinnjacka på sig, termometern visar 17 grader(L) I löv it!
Dagen firades med årets första magnum,strawberry white såklart, och den smälte nästan i solen. Sen blev det även en cola också, jävlar vad gott det är. Man satt bara och njöt hela tiden så det var lite surt att ha lektion.
På idrotten idag bowlade vi.. Trodde det skulle gå as dåligt för mig men ey, vem var det som gjorde minst 4 strike? ;D;D haha..

Hade bra, Ema \m/


You'll see that sometimes the hand of fate must be forced

Written: 2009-04-02 @ 13:28:59
hejsan :}
vilken underbar dag det äääääääääär! Solen skiner, det är varmt
och jag slutade vid halv ett idag. Matte provet gick helt okej också..


En tråkig nyhet för oss Sonic Syndicate fans; Roland har lämnat bandet <'3
    "Today, March 30th Sonic Syndicate regrets to announce that Roland has decided to leave Sonic Syndicate due to personal reasons beyond our control. All of us in Sonic Syndicate wish Roland the best of luck in the future and we plan to continue our friendship / brotherhood outside the band. Thank you for all the hard work, and the good / bad times we had together."

Så just nu letar dom efter en ny sångare.. Men ingen kan bli så bra som roland var ._.


Still we don't do a damn thing and I just can't see why?

Written: 2009-04-01 @ 14:45:08
Hallå :)
Idag är jag otroooligt glad pga vädret! Solen skiner och det är värmt ute :D Hur underbart som helst! Tack vare vädret gick skolan finfint idag, fick även sluta tidigare :}
sooool<3


Idag är det 1 april = lura-alla-du-träffar-dagen.. Men hittills har jag inte blivit lurad ;) Har ni?

Nu ska jag plugga matte, kanonkul (y)
Hade bra, Ema \m/