Rix Fm Festivalen 09

Written: 2009-05-31 @ 14:01:46

Ramsells


Melody Club


Janet


Kim


Alcazar


Sarah Dawn Finer


Arash


Ragdollz


Let´s Hope It´s Got A Happy Ending

Written: 2009-05-31 @ 12:22:41
Hallå,
Är helt död idag efter gårdagen men det var sjukt kul förutom att det var översminkade fjortisar överallt och fulla jävla kärringar som trängdes. Alla artister var mycket bättre än vad jag trodde men det var nog tack vare publiken jag tyckte det. Herregud vilken stämning det var! Helt underbart. Bara för det längtar jag ännu mer till metaltown nu där det är ännu mer stämning i publiken. Orkar inte skriva så jättemycket om dagen så jag låter bilderna tala för sig själv. Bilderna från själva festivalen kommer senare för jag ska precis börja redigera dom lite.

Hade bra, Ema \m/


Vi åt på det nya stället, Tex Mex. Hur jäkla gott som helst, köttet var dock jätte starkt så halsen brändes :< haha

Efter att vi ätit klart och köpt godis gick vi ner till parken och stekte i solen..

Bungyjump, fattar inte hur dom vågar ._.

UKM 09

Written: 2009-05-30 @ 11:46:57
Godmorgon,
Somsagt så var det UKM igår så jag mötte upp Frida, Julia och Rebecka där vid 8 tiden. Många bra band som spelade t.ex. Evelyn, Dawn Arise, SixSin och Why Truth Lies. Tog dock bara 5 kort ungefär för jag orkade verkligen inte ta upp kameran hela tiden, haha.

Idag är det Rix Fm festivalen! Längtar sjukt mycket, melody club och kim<3 Ska träffa sanna någongång nu på eftermiddagen så ska vi gå runt lite på stan innan det drar igång. Så det lär inte bli någon mer uppdatering idag men ni lider väl inte av det?

Hade bra, Ema \m/


                         Evelyn                                             mina armband

Jönköpings Marknad

Written: 2009-05-29 @ 16:40:53
Hallå,
idag är det Jönköpings marknad så jag och Sanna var nere en sväng. Det var väl som det brukar vara, trångt, ballongen, zigenare med sina jävla 'visslor' som man har i munnen, sockervadd, remmar + kolor osv. Efter ett tag köpte vi oss tre remmar var och satte oss vid en bänk och njöt av värmen. Nu är jag i alla fall hemma och tänkte äta något innan jag drar till UKM som är ikväll. Vet dock inte vem jag ska gå med än men det löser sig.

Hade bra, Ema \m/


Yes, jag är svarthårig igen :)

I want to kill you like they do in the movies

Written: 2009-05-28 @ 19:10:38
Hallå,
Idag har jag spenderat nästan vartenda öre på studiebidraget, ikke bra. Har i alla fall köpt mig en klänning från Gina som jag ska ha på skolavslutningen och så köpte jag ett par svarta jeans leggins. Blev även en svart hårfärg så nu slipper jag mitt 'röda' hår som är gult/orange. Hittade även världens snyggaste skor inne på skopunkten! Men jag vet inte om jag vågar köpa dom, jag blir minst 1.80 och jag får ont på en liten del av foten men dom är så jävla snygga! ahhh. haha

Nu ska jag färga håret och medan jag väntar på att skölja ut det ska jag läsa den nya Close-Up tidningen :)

Hade bra, Ema \m/





skorna<3 men jag hatar dock att dom är öppna där framme..

I hope its something worth the waiting

Written: 2009-05-28 @ 14:32:59
Kollade runt lite på youtube nyss och tillslut hamnade jag på From First To Last´s 'Emily'. En låt jag lyssnade väldigt mycket på för ungefär två år sedan. Den är fortfarande lika underbar, hela jag ryser. När jag lyssnat klart på den kom jag ihåg en annan låt som jag också brukade lyssna på dygnet runt. Det är Cellar Door med Escape The Fate. Världens mest underbara låt någonsin! När jag mådde som dåligast kom jag ihåg att jag brukade lyssna på denna när jag grät, haha. Shit, det går inte beskriva hur jävla bra den är.

Lyssna och NJUT!




Per Brahes Bal del.1

Written: 2009-05-27 @ 21:13:42






Var nere och kollade när treorna i skolan hade sin bal, fast det var bara mediaeleverna och samhällarna. Estetarna, ib och naturarna har imorgon.
Mer bilder kommer senare :)

tjugosjätte maj

Written: 2009-05-26 @ 15:19:33
Hejhallå,
har inte något särskillt att skriva egentligen men jag ville bara säga att jag har fått feriepraktik jobb! Så från och med den 15 juni till 10 juli så ska jag jobba med foto :D fedt najs! Jag är glad:>>>>

Hade bra, Ema \m/


In your world, the night is no threat

Written: 2009-05-25 @ 17:01:38
hellu,
är hur trött som helst men det kan ju bero på att jag inte har ätit mina tabletter på en vecka (låg ämnesomsättning). Men idag köpte pappa nya till mig så nu ska jag väl bli lite piggare igen. Vi har projektvecka i skolan nu tillsammans med 2orna och det suger big time! Herregud. Ska gå 8-16 varenda jävla dag, jag kommer inte så ut! + att temat är hälsa och det gör det bara ännu tråkigare. Nog tjatat om det.. Valde min inriktning idag tills tvåan/trean. Blev foto i förstahand sen graf,text och sist expo. Så nu måste jag vänta enda tills nästa fredag för att få reda på min nya klass+ inriktning.

Hade bra, Ema \m/



Metaltown snart! \m/

Lay Down Your Guns @ Rockit - Fest

Written: 2009-05-24 @ 18:12:38




I will remember before I forget

Written: 2009-05-24 @ 14:35:08
hallå bloggen,
är hur trött som helst idag. Kom hem halv 2 igår och somnade när det började bli ljust igen och vaknade vid 12 tiden.. Men det var kul i alla fall, snygga killar överallt och grymt bra musik. Håller på att fixa alla bilder nu så de lär dyka upp i ett annat inlägg lite senare. Vad gjorde ni för kul igår då?

Hade bra, Ema \m/


Konstig bild på mig från igår..

23 maj

Written: 2009-05-23 @ 14:45:24
Hellu,
tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg innan jag äter och börjar göra mig iordning.. Har redan hunnit med massa saker idag men orkar inte skriva så mycket om det. Lär ju inte bli någon mer uppdatering idag i och med festivalen ikväll :) Ni får ha en toppen dag/kväll så hörs vi imorgon.

Hade bra, Ema \m/


It all starts with a willing heart

Written: 2009-05-22 @ 19:25:32
Tack för alla fina och snälla kommentarer jag fått idag:*

Dagen har varit ganska seg, har mest suttit här och segat och fixat lite med bloggen. Ni har kanske lagt märke till den nya dropdown menyn nedanför headern? Helst av allt ville jag ha den i mitten men då failade det bara. Men det ser helt okej ut nu också..
Imorgon är det Rockit- Fest på kfum med massa band, Intohimo och Lay Down Your Guns bl.a. Ska bli sjukt kul och som jag skrev innan så ska jag försöka få bra kort. Vad har ni gjort idag då? :)

Hade bra, Ema \m/



Bilder från Ung Kraft, det är jag som är inringad ;p

Jennifer

Written: 2009-05-22 @ 15:29:09




Rebecka och Frida del.1

Written: 2009-05-22 @ 15:15:40




Fotodag

Written: 2009-05-21 @ 19:32:34
Hellu,
Sitter här och redigerar bilder förfullt! Sjukt kul dag har det varit i alla fall, blev många bra bilder. Här får ni ett smakprov och förhoppningssvis kommer mer imorgon :)

Hade bra, Ema \m/


Modeller: Rebecka, Frida och Jennifer
Foto: Ema
Redigering: Ema

All my life I've been searching for something

Written: 2009-05-20 @ 11:28:38
God morgon bloggen,
sry för att jag inte uppdaterade mer igår men ni led väl inte alls för mycket? ;)...
Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Ska fortsätta med Antonias bloggdesign också så den hinner bli klar innan hon kommer hem från grekland. Foo Fighters spelas högt ut ur högtalarna just nu, sjukt längesen jag lyssnade på dom! Hur underbara som helst är dom. Något band som jag verkligen skulle vilja se live. Påtal om live, inte många dagar kvar till Metaltown nu! :D Snart står jag där på frihamnen och skriker med i varenda mening som favoritartisterna sjunger, som vanligt ska jag försöka ta otroligt bra bilder ;> hihi

Hade bra, Ema \m/



Foo Fighters

I was a creature before I could stand

Written: 2009-05-19 @ 16:07:42
Hej bloggen & läsarna,
kom precis hem från en plågsam skoldag med extrem huvudvärk som vägrar släppa. Tog precis en tablett så jag ska strax gå och vila lite. Nu är jag ledig i 5 dagar! Hur skönt som helst. På torsdag ska jag kanske fota Frida, Julia och Becca också :D Ska bli kul. Sen på lördag är det festival på kfum, intohimo bl.a<3 Har inte så jättemycket mer att säga nu, uppdaterar väl lite senare :)

Hade bra, Ema \m/




Slipknot, ses om några veckor<3

you are my saviour

Written: 2009-05-18 @ 15:37:52
Hello :)
Har precis redigerat lite bilder och en dyker upp lite längre ner i inlägget. Fick sluta tidigare idag för vi var på information om alla inriktningar i median som vi ska välja på måndag. Jag ska självklart välja Foto men om jag inte kommer in på det så blir det Graf.  Annars har det inte hänt så mycket idag, ska strax läsa igenom all naturkunskap som jag ska redovisa om imorgon. Det ska gå bra och jag ska inte vara nervös, punkt slut. Hatar egentligen att stå inför klassen men på något konstigt sätt så känns det som om det kommer gå bra imorgon tack vare det klassrummet vi är i. Vet inte riktigt varför men det har säkert med storleken att göra och det klassrummet är ganska litet.. Nog tjatat om det

Hade bra, Ema \m/


[ Just nu: Dead By April - My Saviour ]

Veckans Band: Evanescence

Written: 2009-05-17 @ 17:52:14
Evanescence bestod från början bara av Amy Lee och Ben Moody. Gitarristen John LeCompt, trummisen Rocky Gray och basisten William Boydd hyrdes in till live-spelningar men blev efter ett tag fasta medlemmar i bandet.
 De kommande åren bestod bandet av sångerskan Amy Lee, gitarristerna John LeCompt och Terry Balsamo (som ersatte Ben), trummisen Rocky Gray och basisten Tom McCord som ersatte William.

En exakt definition på Evanescence's musikstil är omtvistat. Man kan beskriva den som alternativ rock och alternativ metall påverkad av varierade genrer såsom gothic rock och metal, symfonisk rock och metal, och piano och arena rock. De är ofta kallas ett kristet rockband av vissa media och fans, men bandet har offentligt proklamerade att de inte vill klassificeras som sådana.

Lyssna på dem här.




Ny design!

Written: 2009-05-17 @ 16:42:47
Som rubriken lyder, ny design på bloggen. Visst, inte så annorlunda än vad det var innan men man ser lite skillnad ;) Kommer säkert ske lite småförändringar under dagarna men annars är den i stort sett klar. Håller även på med en ny design till Antonia så det är därför det har varit så dåligt med uppdateringar i helgen. Har helt enkelt inte haft tid.

Ska lägga upp ett ' Veckans band' senare, något tips?

Hade bra, Ema \m/



OBS: tryck här för att kolla på bloggen från startsidan så ni ser alla ändringar ;p

I've been gone for far too long

Written: 2009-05-16 @ 14:23:09
helg helg helg , herregud vad skönt!

Måste verkligen vila ut mig efter denna vecka, fick dock ingen sovmorgon imorse för Amanda kom hit och klippte mig och sofi. Så nu är mitt hår tunnare och uppklippt, tack:) Ikväll ska jag och sofi mysa till det riktigt mycket framför tv med kex & ost, vindruvor och massa godis. Kommer säkert kolla på melodifestivalen även om jag hatar det. Kollar nog på det mest bara för att få skratta lite åt alla dåliga låtar och uppträdanden. Veckan som kommer blir otroligt skön. Ska bara vara i skolan måndag och tisdag sen är vi lediga. Superdupermegaskönt.

Hade bra, Ema \m/


Bullet For My Valentine@Metaltown    (rockfoto.nu)

Please heal me, I can't sleep

Written: 2009-05-14 @ 10:51:53
Hallå,
snart är det helg igen och det ska bli skönt. Jag behöver verkligen ledighet just nu, denna veckan har varit jobbig. Som tur är så är jag ledig 5 dagar nästa vecka, ons-sön. Superskönt!
 Har en snarkande hund brevid mig nu här i soffan, ska gå ut med henne strax men nu började det regna igen så jag väntar liite till haha. Sen när jag kommer in igen måste jag börja skriva min svenska analys som ska lämnas in imorgon. Läste ungefär 250 sidor igår i sträck så jag var ganska slut i huvudet när jag var klar men den var otroligt bra. Läste Saknad av Karin Alvtegen. Rekomenderas verkligen :)

Hade bra, Ema \m/


Någon mer än jag som tycker att Jennys@Gossip Girl stil är otroligt snygg?

When you see the simple things, It's not too late to learn

Written: 2009-05-12 @ 16:49:11
Hallå,
sorry för dålig uppdatering men som ni vet så har jag en helvetesvecka i skolan med prov och redovisningar varenda dag. Idag hade vi i alla fall tur för vi hade inget mediekunskapsprov utan det blir den 2 juni iställlet och på naturkunskapen slapp jag och sanna redovisa så det blir nästa vecka istället :)

Nu ska jag fortsätta plugga men ni kan väl slänga in någon kommentar så blir jag glad^^
Hade bra, Ema \m/



Iron Maiden \m/

I beg I give the chance running inside

Written: 2009-05-11 @ 14:18:31
Hallå,
vilken ovärd dag det har varit idag! Började med svenska och den var helt okej, ska bli sjukt kul att spela upp vårat drama imorgon, haha. Efter det så hade vi musik men den var inställd och då var det ungefär två timmar tills vi skulle ha Expo. Sen när klockan var ett och vi skulle börja så får vi reda på att den också är inställd. Blir så förbannad när det händer, kan dom inte komma ut med den informationen lite tidigare?
Aja, nu ska jag plugga lite. Har prov imorgon + redovisning

Hade Bra, Ema \m/


[ Just nu: Hardcore Superstar - Beg For It ]

Lifts his hammer high to strike, Soon his work is done

Written: 2009-05-10 @ 12:07:37
Godmorgon..
Solen skiner och man vill bara vara ute men nejnej, jag ska sitta inne hela dagen och plugga. Men om jag har tur så gör jag klart allt det viktiga först så kanske jag kan ta en promenad ikväll :) Om vädret fortfarande är bra då..
Jag har hittat världens bästa födelsedags present till mig, Amon Amarth spelar i göteborg på min födelsedag och jag vill verkligen gå! Men så kommer problemet: Jag har ingen att gå med. Baijs.

Nu ska jag plugga
Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God ]

Face to face I'm a hopeless case

Written: 2009-05-09 @ 11:38:26
Godmorgon,
idag börjar min plugghelg och det ser jag verkligen inte ifram emot. Har prov/redovisningar varenda dag i veckan nu. Så jag kan säga redan nu att det lär inte bli så mycket uppdateringar i helgen. Igårkväll kollade jag på 'berg flyttar in' pga Dregen. Stackarn som såg sin pappa ta självmord, läs mer här.

Nehe, om jag ska börja plugga nu då :(
Hade bra, Ema \m/


I know the way to go, no one's guiding me

Written: 2009-05-08 @ 18:57:19
Hej hallå här är det dålig uppdatering ;p
Finns inte så mycket att skriva om dagen egentligen förutom att vi var tvugna att avbryta våran uteidrottslektion efter kanske 20min pga ösregn och åska. Herregud vad det öste ner! Men jag och Sanna hade tur för vi skyndade oss så mycket till skolan så vi kom in precis innan det började regna som mest. Sen efter 5 minuter kom alla andra in jätteblöta. Håret låg slickat och likaså kläderna. Kan bjuda på en liten skabb bild hur jag såg ut när jag kom hem


Efter att det slutat regna och åska gick jag, mami och sofi ner till stan. Köpte en tröja på Gina men ska lämna tillbaka den imorgon för den satt inte så bra :/ Sen köpte jag även godis + två tidningar så min kväll är räddad :D haha

Hade bra, Ema \m/


Soon I'm the one that’s on attack

Written: 2009-05-08 @ 09:40:51
Godmorgon,
Har sovmorgon idag tills kvart över 12 för halva klassen har munt. engelska så vi andra behövde inte komma. Kan ju säga att denna sovmorgonen behövdes! Nu sitter jag här och försöker vakna till liv med hjälp av Bullet For My Valentine som dundrar ut ur högtalarna. Har saknat deras musik jättemycket. Det är inget sånt band som jag brukar sitta och lyssna på (fråga mig inte varför) men om jag ska se dom live och efteråt så lyssnar jag på dom 24/7. Jag har mina konstiga perioder.. haha.

Nu ska jag äta frukost
Hade bra, Ema \m/



I'm just looking for Another good time

Written: 2009-05-07 @ 14:24:15
Hallå,
Första skoldagen för mig idag på en vecka. Den var seg, först nationellt prov i engelska som gick helt okej sen matte. Jag måste bara berätta om min helvetesvecka som startar redan i helgen: På måndag: Sista dagen för att lämna in svenska arbeten så jag ska skriva en recension om jag hinner (den är inte obligatorisk). Tisdag: Mediekunskaps prov och redovisning i naturkunskap. Onsdag: Två nationella prov, munt. engelska och matte. Torsdag: Datakunskapsprov
Jag kommer vara död efter den veckan! Ne, men det här ska vi klara,  är ju bara 4½ vecka kvar sen slutar vi! + Att alla veckor som är kvar (förutom nästa vecka) är hur sköna som helst :)

Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Mötley Crue - Kickstart My Heart ]

Fake and you'll get what you want

Written: 2009-05-06 @ 19:58:18
woah, fjärde inlägget idag, det  är rekord ju :D haha. Men har ett sånt himlans blogghumör idag. Beror kanske på att det trillar in massa kommentarer hela tiden :) Tack så jättemycket :D

Just nu sitter jag här ny duschad och lyssnar på Chemical Vocation. Är sådär konsertsugen igen även om jag var på festival i lördags. Känslan att stå längst fram och se sina älskade idoler och sjunga med i varenda ord. Det går knappt beskriva hur överlycklig jag är just då. Det finns absolute inget som är bättre än live konserter. Aja, det är bara att se ifram emot Metaltown som är om 50 dagar. Det går fort :)




Chemical Vocation @ Panic & Action Tour

We're off to never-never land

Written: 2009-05-06 @ 16:40:43
Nu tittar äntligen solen fram bland alla moln. Det var väl på tiden ;) Regnet har öst ner här hela dagen. Nämnde innan att jag skulle städa mitt rum men tror ni jag har gjort det? Nej, men jag har faktiskt dammsugit. Är ganska förbannad just nu, sminkade mig lite innan för det dök upp ett ursnyggt kort i huvudet och självklart skulle jag försöka ta det kortet. Men hey, jag är den värsta modellen i världen. Av ungefär 50 kort blev inga bra.. Så jag gav upp ganska fort :p haha

Bjuder på en bild i alla fall (har inget med foto-idén att göra)


Hade bra, Ema \m/

Veckans Band: Movits

Written: 2009-05-06 @ 12:24:53
Första bandet ut på den nya kategorin "Veckans Band" blir Movits.

Movits är en svensk hiphop/jazz-grupp från Hersön,Luleå. Bandet består av bröderna "Johan Jivin" och "Mördar-Anders" Rensfeldt, samt saxofonisten Jocke "One-Take" Nilsson. De spelar en blandning av jazz och hiphop. De beskriver sig själva som "Djangogitarr, Blås och Streetswing. Musik för såväl Art directorn som för din mamma!"
 Deras debutalbum "Äppelknyckarjazz" släpptes i november 2008 och har blivit varmt mottagen av bl a Dagens Nyheter. Bandnamnet har sitt ursprung ifrån Bellmans fiolspelande figur Fader Movitz. Men man valde dock att stava med "S" för att undvika dansbandsvibbarna med ett bandnamn innehållandes "Z".


Deras myspace hittar du här

Lyssna och njut!



Movits @ Popadelica

Dom kommer från fabriken för att ta med Black Jim hem

Written: 2009-05-06 @ 11:20:25
Hallå :)
Himlen är grå och regnet öser ner, skit kul väder verkligen. Jag som tänkte gå ner till skolan för att hämta min kalender och svenska bok men det tänker jag verkligen inte göra nu. Har ju inte ens ett paraply.. Är fortfarande sjuk, men idag har vi ledigt från skolan för vi har en såndär 'operations dagsverk dag' då vi ska jobba/samla in pengar till något fattigt land. Så jag är hemma och ska städa mitt rum, haha.

Jag funderar på att göra en ny kategori som ska heta "Veckans band" där jag skriver om något speciellt band som jag eller ni läsare tycker om. Vad säger ni om det? Skulle det vara trevligt? kom gärna med andra förslag också :)

Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Thåström - Om Black Jim ]

Twisting your mind and smashing your dreams

Written: 2009-05-05 @ 13:15:51
Goddag,
sitter här och läser igenom recensionen från Metallica konserten igår. Kollade precis igenom alla bilder på rockfoto.nu och jag säger bara herregud! Fatta hur mycket jag önskade att jag var där.  Jag önskar till och med att det var jag som tog de där snygga korten. Kan ju berätta för de nya läsarna att min största dröm är att bli rockfotograf = att fota på konserter och festivaler osv. Jag har drömt om detta jobb så länge så jag har tappat räkningen. Jag ska bli den bästa rockfotografer genom tiderna, haha.

Jag är hemma idag också, näsan rinner och jag mår skit konstigt. Jag gillar verkligen inte pollen :( Någon mer som är pollen allergisk?

Hade bra, Ema \m/


snälla, låt mig gå på Sonisphere...!

Vi går upp på sociala och ner på systemet

Written: 2009-05-04 @ 20:49:00
Tänkte bara tipsa om ett sjukt bra band som spelade på Popadelica i lördags. Florence Valentin är från Stockholm och är punk enligt The Clash men Shoegaze enligt Glasvegas. Själv tycker jag att det är lite "snällare" punk än vad det brukar vara.
  Ett stort + får de när det gäller att spela live! Sjukt underbara och allt han sa om dagens politik i sverige stämmer sjukt bra. Man kunde inget annat än älska dom. Rekomenderas verkligen :)

Lyssna på dom här


It's a long way back when you're down down in black

Written: 2009-05-04 @ 14:10:19
Hallå,
idag är jag hemma från skolan. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag mår sjukt konstigt. Har säkert något med pollen att göra. Sov till ungefär 12 idag och jag är fortfarande trött. Drömde världens bästa dröm om Metaltown inatt! Vädret var perfekt = inte för kallt, inte för varmt och alla på festivalen var sjukt peppade. Funktionärer gick och delade ut gratis cider och öl till alla så jag var överlycklig(lol) Sen hade dom anordnat en tävling så den som hade ett speciellt nummer på sin biljett vann ett backstagepass och självklart vann jag! Så efter festivalen festade jag med Slipknot, Marilyn Manson och Mustach + några mer. Haha, sjuk dröm! Fatta om det där skulle hända på riktigt, vet inte vad jag skulle ha gjort om det var jag som vann. Skulle säkert svimma eller något.. ;p

Nehe, nu ska jag göra lite naturkunskap..
Hade bra, Ema \m/



Mustasch @ Hultsfred

Popadelica 09

Written: 2009-05-03 @ 13:56:20
John ME



Fatboy


Adiam Dymott



I´m From Barcelona



Babian



Movits



... And You Will Know Us By The Trail Of Dead


Florence Valentin



Marcus Krunegård




Mina videos:





popadelica idag!

Written: 2009-05-02 @ 14:02:40
Om en kvart sticker jag upp till folkets park där popadelica är :D Vädret är på topp och jag är extremt taggad :D
Ni får ha en jätte bra dag/kväll så hörs vi imorgon med massvis av bilder :)


Hade bra, Ema \m/

Du kan kalla mig utanför

Written: 2009-05-01 @ 19:11:32


Jag och mamma tog en promenad runt rocksjön + vätterstranden innan :) Känner mig otroligt duktig, har varit ute och gått nästan varenda dag nu i 1½ vecka. Men man kan ju knappt tacka nej till en promenad i detta underbara väder ;) När vi kom till piren köpte vi en varsin mjukglass och så snodde jag en popadelica poster (a) mohaha. Så snart ska jag sitta och försöka få bort all tejp och skit. Hoppas den blir så hel som möjligt :p

Hade bra, Ema \m/

Just nu: Movits - Fel del av gården

See you @ Popadelica!

I let my guard down and you caught me by suprise

Written: 2009-05-01 @ 11:31:14
Godmorgon,
Hade ni en trevlig kväll/natt igår? Det hade jag i alla fall. Frida och Rebecka kom till mig vid 22 tiden och då gick vi runt lite i stan och kollade på alla fulla människor (skit kul). Sen gick vi bort till vätterstranden för att leta reda på Jonathan med det gick inte så bra så vi gick hem igen:p Då var klockan ungefär tolv så jag bestämde mig för att gå hem för min jävla träningsvärk kom tillbaka. Hatar den :(

Idag ska jag bara ta det lugnt och göra lite naturkunskap(jippie) Ikväll kommer jag tagga otroligt mycket inför Popadelica som är imorgon! Lär vara helvild :D Sanna, du lär vara helt slut imorgon när du är i mitt sällskap ;p haha

Hade bra, Ema \m/



[ Just nu: Sonic Syndicate - Blue Eyed Fiend ]