it makes me feel like I'm going crazy

Written: 2009-07-29 @ 12:28:18
Hallå,
tänkte slänga in ett snabbt inlägg mellan all packning osv. Idag drar somsagt jag och Frida till göteborg och blir borta ända tills fredag så det blir nog ingen uppdatering på ett tag. Sen på lördag ska jag och mamma fota bröllop så efter helgen kommer ni få en jäkla massa bilder, det låter väl bra? Nehe, nu ska jag fortsätta att göra mig iordning och packa.

Hade Bra, Ema \m/


Micheal Poulsen@ Volbeat <3

When lights go down, I see no reason, For you to cry

Written: 2009-07-28 @ 19:16:45


Har precis gjort en ny kategori som fick namnet 'True Love'. Lite dåligt namn men skit samma.. I den kategorin tänkte jag i alla fall lägga in videos eller andra saker som just är true love. Denna gång fick det bli en underbar video med Europe med låtarna "Prisoners In Paradise" och "Carrie".
Lyssna och njut!

Prisoners in Paradise

Written: 2009-07-28 @ 14:43:22
Goddag,
nu är bussbiljetterna beställda och imorgon drar jag och Frida till göteborg! Vi ska nämligen till liseberg på torsdag och på fredag ska vi träffa Sofia som är från östersund. Har träffat henne två gånger tidigare och jag hatar att vi bor så långt ifrån varandra, rättare sagt 747(KENT!!) km. Så det kommer bli väldigt roligt. Har fortfarande inget intressant att skriva egentligen..

Men juste! Jag vet inte om det bara är så för mig eller om det är för er också men längst ner på inläggen där det står hur många kommentarer man fått så står det (0) på jättemånga av mina inlägg även om jag har fått kommentarer. Om man trycker på kommentarer så syns det, men inte annars. Åh, blir så förbannad! Somsagt, är det så för någon annan också?

detta inlägg har jag fått 7 kommentarer men det står 0. bläk

EDIT: NU FUNKAR DET IGEN, wowoooho

The Final Countdown

Written: 2009-07-27 @ 17:52:27
Hallå,
Nu är det såhär att jag måste till göteborgskalaset! Jag vägrar missa Hammerfall och Europe när det är gratis. Det bästa är att jag bor gratis och förhoppningsvis har jag någon att gå med så det är bara tåg/buss biljetterna jag behöver betala och hittills ligger priserna under hundralappen. Hoppashoppas!

Annars har det inte hänt så mycket här idag, bara slappat och tagit det lugnt. Känner att jag inte har något intressant att skriva här i bloggen idag så det får bli lite onödiga inlägg ;p

Hade Bra, Ema \m/

20090604_224429_159127
20090607_014308_289224
Hammerfall & Europe \m/

White man came across the sea

Written: 2009-07-27 @ 11:37:45
Godmorgon,
Har inte så mycket att skriva men jag tänkte bara visa vad jag har gjort med min skinnjacka! Är jäkligt nöjd måste jag säga, haha. Nitarna sitter alltså vid fickorna. Vad tycks?

                          

Uppdaterar mer senare
Hade Bra, Ema \m/

Visingsö

Written: 2009-07-26 @ 16:07:42









Going down I walk my way till know

Written: 2009-07-26 @ 12:38:28
Godmorgon,
blev ingen mer uppdatering igår för jag, mamma, sofi och hennes kompis åkte över till Visingsjö och fotade lite. Jag och mamma cyklade enda ut till norra udden vilket blev sammanlagt 2 mil! Gissa om vi har träningsvärk idag,haha. Bilderna kommer lite senare, har inte ens lagt över dom på datorn.

Hade Bra, Ema \m/


Children Of Bodom@ metaltown , rockfoto.nu

Keep you in the dark and so it all began

Written: 2009-07-25 @ 12:13:28
Hallå bloggen,
lördag idag då. En vecka sen som Sonisphere var, herregud vad jag saknar det! Att få se Metallica live är det bästa som har hänt mig. Nu i efterhand ångrar jag mig verkligen över att jag inte trängde mig längre in i publiken. Menmen, gjort är gjort. Låg och kollade på Volbeat live DVDn igår och jag rös genom hela. Så underbara är dom! Funderar på att beställa lite bandtröjor, speciellt någon med Iron Maiden och Volbeat. Ska nämligen försöka sy om dom lite så det bli tubtoppar eller liknande. Såg en på Sonisphere som hade ett Metallica linne/tubtopp och den var hur snygg som helst. Fast å andra sidan så suger jag på att sy så jag får väl be min mormor om hjälp, haha.

Hade Bra, Ema \m/


Foo Fighters, någon vacker dag ska jag också stå i kameradiket och fota.

Lösögonfransar

Written: 2009-07-24 @ 21:17:50


Man kanske inte ser så bra och dom sitter inte helt perfekt då det var första gången jag testade det. Men annars var det sjukt snyggt, kändes dock lite konstigt. Mina ögonlockar är helt stela pga limmet.

Ny Design

Written: 2009-07-24 @ 19:22:28

Tycker den blev mycket snyggare. Fast headern är ganska "tom" men jag vet inte om det är snyggt? Vad tycker ni? Ser nu i efterhand att corey borde vara med åt höger. Texten går nästan in i honom. Men det får jag väl fixa senare.

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg nedanför

Veckans Blogg

Written: 2009-07-24 @ 16:49:44
Vill du bli Veckans Blogg? Tänkte väl det..
Kommentera detta inlägg att du vill vara med och om det blir för många väljer jag de 10-15 som jag tycker bäst om. Man kan anmäla sig fram till Lördag kl.15

Lycka till, Ema \m/

TÄVLINGEN KOMMER INTE BLI AV, FÖR FÅ SOM ANMÄLDE SIG

I'm waiting in my cold cell when the bell begins to chime

Written: 2009-07-24 @ 13:54:11
Hallå,
sitter och dunkar musik och redigerar bilder. Testade mina nya lösögonfransar och då måste man självklart ta lite kort också. Men jag tänkte i alla fall bara visa vad jag köpte igår på Ullared, har inget intressant att skriva alls. Både foto-och skriv fantasin är helt borta.


bild 1: Lösögonfransar,nagellack, sminkborstar och smink svampar
bild 2: plåtplånbok, miniräknare. Äntligen kanske jag får 5 poäng mer på matteproven då jag har alla knappar man behöver ;>

Volbeat Live DVD och Metal - A Headbangers Journey. Sjukt najs, har redan kollat på båda, love it!

Volbeat och Iron Maiden CD. kärlek på hög nivå!

Sist men inte minst, massa underkläder. På bilden är det 2 Bh-ar & 2 trosor. Orkade inte fota det andra. Sen köpte jag även 2 jättestora kuddar som jag har i sängen + sängkappa.

Allt detta gick nästan på 800kr. Om jag skulle köpt detta hemma skulle det gå på 2000+
ema<3ullared

Ullared

Written: 2009-07-23 @ 19:37:22
hallå,
äntligen hemma! Vi har somsagt varit på ullared hela jäkla dagen och sprungit. Orkar inte skriva så jättemycket nu, får göra det imorgon istället med massa bilder på vad jag köpt. Har i alla fall köpt 4 saker som jag är väldigt stolt ägare över<3

Hade Bra, Ema \m/

Vilken är snyggast?

Written: 2009-07-22 @ 20:47:12
Jag har haft tre olika piercingar, och nu undrar jag vilken ni tycker är snyggast. Var tvungen att rota fram massa gamla bilder när jag hade de två första och det var inte lätt, hade knappt kvar några bilder alls då datorn har kraschat titt som tett. Men som sagt, vilken är snyggast?


            1 -sidan                            2   -snakebites                           3- labret

You can't kill me cause I'm already inside you

Written: 2009-07-22 @ 12:16:17
Morning,
Sitter här och lyssnar på Slipknot just nu och funderar på vad jag ska hitta på idag. Vädret är bra i alla fall, solen skiner och mamma sa att det är väldigt varmt ute. Går nog upp på balkongen lite senare. Imorgon blir det Ullared med mamma och sofi. Var väldigt längesen jag var där sist. Brukar inte hitta så mycket snyggt men dom har väldigt billiga underkläder och smink osv så något ska vi nog hitta. Det jobbiga är att jag måste gå upp vid sju tiden ungefär. Tar ungefär 2 timmar att åka. Har inte så mycket mer att skriva just nu, uppdaterar senare.

Hade Bra, Ema \m/


Pics @ Sonisphere 09

Written: 2009-07-21 @ 17:51:47
Tyvärr får ni bara collage då bilderna inte alls blev bra denna gång.
Lamb Of God

Cradle Of Filth

Machine Head

The Hives

Metallica



James nere i högra hörnet

I've been burning in water and drowning in flame

Written: 2009-07-21 @ 16:35:43
Hallå bloggen,
kom precis in efter en blåsig promenad runt munksjön med Bella. Nästan storm ute ju, speciellt där det är "öppet" vid vattnet. Där höll man på att blåsa bort. Ska strax lägga upp bilderna från Sonisphere, har bara några kvar så ni får stå ut en liten stund till. Förövrigt så sitter jag och kollar på bilder på rockfoto från i lördags. Jag vill tillbaka! Eller i alla fall se Machine Head och Metallica en gång till. Skulle göra mig väldigt väldigt glad.

Hade Bra, Ema \m/



Don't waste your time always searching for those wasted years

Written: 2009-07-21 @ 12:17:20
Godmorgon,
Blev ingen mer uppdatering igår för jag och Sofi stack ner till bion och kollade på Ice Age 3. Haha, det var längesen jag skrattade så mycket! Om ni inte har sett den än, se den! >Läste precis på aftonbladet att hultsfred lägger ner. Jag och Sanna som skulle dit nästa år.. Det går bara utför när det gäller biljettförsäljningen och dom har redan sparkat många från rockparty.

Har precis fixat en spotify lista som jag tänkte dela med mig av, det är alltså de låtar som går på repeat här väldigt ofta. Just nu är det Iron Maiden - Wasted Years. Sjukt jäkla bra!
>> http://open.spotify.com/user/metalema_/playlist/7tTCJYW56bEVh7kx6SYB2i

Hade Bra, Ema \m/


You'll take my life but I'll take yours too

Written: 2009-07-20 @ 16:06:56
Hallå,
tala om att festivaler tar på ens krafter. Det har gått två dagar och jag är fortfarande jättetrött och vill bara sova. Men mest av allt vill jag bara tillbaka och se Metallica om och om igen. Har läst igenom alla recensioner jag hittar och ibland håller man med, ibland håller man verkligen inte med. Men visst, det var första gången jag såg dom så jag kan inte jämföra det med något som vissa recensionister kan. Jag och mamma har i alla fall varit på banken precis och fört över min lön till kontot. Köpte även hem ett leopardparaply, leopardtights och Dust It(hårprodukt). Juste, bilder från Sonisphere kommer senare. Har inte hunnit fixa alla än. Men här kommer i alla fall mina 3 videosar,





Sonisphere 09

Written: 2009-07-19 @ 13:02:30
Värme, ösregn, lerigt, öronbedövande musik & 40 000pers. Festival på hög nivå!

När vi kom till Hultsfred stekte solen på och jag kännde direkt att jag hade valt helt fel klädsel, jag skulle kokas ihjäl. Men efter någon timme eller två kom det, ösregnet. Marken blev till lera och man var tvungen att gå försiktigt så man inte skulle trilla i vattenpölarna. Första bandet vi såg var Lamb Of God. Hade inte lyssnat på dom så jättemycket men dom var helt okej. Fick i alla fall höra den låt jag kunde och det var Laid to rest. När dom var slut gick vi och köpte fula,blåa regnkappor och traskade iväg i leran och köpte mat. Efter en timme eller något så började Cradle Of Filth men under halv spelningen stod jag där bak och åt men när jag hade ätit upp så gick jag fram och helt plötsligt så stod man längst fram. Blev lite besviken på dom live. Ett minus med den stora scenen var att den är så hög så man såg inte ens artisterna ibland. Så man fick kolla på alla storbildsskärmar istället. Nästa band som vi kollade på var Machine Head. Dom var grymt bra och sångaren fick igång publiken rejält även om det regnade som mest då. Fick dock inte höra min favoritlåt men det gjorde inte så mycket. Efter spelningen sprang vi upp till scen 2 där The Hives skulle spela. Klädda i helt vita kläder kom dom ut på scenen och vilken energi dom hade! Sjukt bra var dom. Från att vara helt hängig var jag helt plötsligt jättesprallig och hoppade runt i leran. Och hans prat till publiken<3 sjukt kul haha.

Efter nästan 3½-4 timmars väntan sattes Metallicas intro igång. Jag fattade ingenting, jag stod bara och stirrade på den tomma scenen som blinkade i takt med introt. Helt plötsligt stod dom där, Metallica. Underbara, älskade, Metallica. Dom kickade igång konserter med Battery och publiken var insane. Men inte jag, jag fattade fortfarande inte att dom stod där. Låt efter låt gick och jag började sakta men säkert inse att jag står och kollar på kanske världens största och bästa band med 40 000 andra. Allsången var underbar, gitarrsolona var underbara, Lars trummor var underbara, James röst var fucking underbar. Om jag inte får se dom snart igen vet jag inte vad jag gör. Metallica i mitt hjärta



Sonisphere nästa!

Written: 2009-07-18 @ 10:27:24
Hallå,
är hur taggad som helst! Vi åker om sisådär en timme och kommer fram någongång vid ett tiden vilket betyder att jag kanske kommer få se lite av Adept. Egentligen skulle dom börja vid 12 men Anthrax har ställt in då deras sångare är sjuk så Adept fick ta deras tid istället. Så det blir Dead By April som kickar igång hela kalaset 12.25.

Nu ska ja äta lite
Hade Bra, Ema \m/


Festivalkklädsel: Latextights, leopardlinne och adidas kofta. + tusen ton hårsprey :*

Nothing Else Matters

Written: 2009-07-17 @ 18:50:39

Behöver jag förklara hur mycket jag längtar tills imorgon? <3

Then Left With A Single Pathetic Trace Of This

Written: 2009-07-17 @ 13:16:45
Hallå,
ska träffa Sanna vid tre tiden och ta en fika. Har inte träffats på hur länge som helst, senast var skolavslutningen tror jag! Inte bra, inte bra. Vädret är underbart idag, termometern visar 32grader i mitt rum och solen bara steker på. Så Sanna, vi sitter vid ett café där solen ligger på ;> Förövrigt så är det jättestökigt i mitt rum för somsagt så har jag fått sofis säng så jag har en dubbelsäng nu och helt plötsligt är mitt rum jättelitet och jag får knappt plats med allt som jag hade innan. Så jag måste verkligen rensa ut massa skit jag har där inne. Menmen, det går nog fort. Nehe nu ska jag föna håret och fixa det sista, uppdaterar senare men lite bilder förhoppningssvis.

Hade Bra, Ema \m/


[ Just nu: Lamb Of God - Laid To Rest ]                          See u tomorrow

SONISPHERE IMORGON!

Written: 2009-07-17 @ 11:45:27
Imorgon är det dags för Sonisphere! Kan inte fatta det. Ska se så sjukt bra band så det inte är sant. Jag är taggadtaggadtaggad och återigen taggad! Jag har bara ett problem, kläder. Men jag tror att jag tar med mig både "varma" och lite tunnare kläder i och med att väderprognosen visar ena dagen regn och andra dagen sol. Men det återstår att se imorgon.

JAG ÄR GLAD ! :D


The sun will never shine, In Black City

Written: 2009-07-16 @ 16:39:13
Hellu,
har fixat lite småsaker här på bloggen nu som ni kanske ser. Men det jag vill ha kan jag inte fixa, blä. Jag är sämst på sånt här. Idag har jag inte gjort någonting. Har bara suttit här och segat as usual. Men jag borde börja fixa i mitt rum för jag måste nämligen mublera om så jag kan få in min dubbelsäng! Min lillasyster har köpt en ny säng så jag tar hennes gamla och då kommer jag få värsta stora sängen :D haha.. Så det blir skönt. Nehe, om man ska ta och börja vända upp&ner på rummet då

Hade Bra, Ema \m/


We can't keep on living like this

Written: 2009-07-16 @ 12:02:38
Hallå,
Cradle Of Filth hörs ur högtalarna och Sonisphere närmar sig med stormsteg! Ska bli så jäkla underbart med live musik igen, jag klarar mig inte utan det. Att få höra sina favoritlåtar live är helt obeskrivligt. Herregud vad jag längtar.

Idag händer det nog inte något speciellt, ska bara ta det lugnt och njuta av det underbara vädret. En stunden skiner solen och i nästa så ösregnar det. Jag vill ha sol och värme. Fast inte så varmt som det var på Metaltown för då kommer man dö, nästan i alla fall.

Hade Bra, Ema \m/



Antonia

Written: 2009-07-15 @ 19:52:05







The light so bright but when I close my eyes it all explodes

Written: 2009-07-15 @ 11:34:38
Godmorgon,
Idag ska jag fota Antonia igen. Blir väl något liknande som jag gjorde med Frida fast denna gång vill jag ha lite bilder när hon är i vattnet också. Så bilder från detta kommer antagligen upp senare.

> Den 23 oktober blir det till att köa utanför älskade folkets park för då ska nämligen Mustasch spela! Är sjukt glad just nu. Kommer få se älskade Mustasch en gång till<3

Nu måste jag dra
Hade Bra, Ema \m/



Gratisbio

Written: 2009-07-14 @ 22:09:13
Gör som jag och bli medlemma på gratisbio! Det är jätteenkelt och helt gratis och när du sen har fått ihop tillräckligt mycket poäng kan du växla in det till presentkort på olika affärer. Så gör som jag precis gjorde, bli medlem!



Filmtips till hundälskare!

Written: 2009-07-14 @ 20:33:26
Tänkte tipsa om en jättebra och rolig film för alla er hundälskare som finns där ute. Nämligen Hundpensionatet! Handlar om två syskon som börjar ta hand om övergivna hundar i ett gammalt hotell. Tänker inte berätta så mycket mer utan jag tycker att ni ska kolla på den. Den är både rolig men även lite sorglig. Här kommer i alla fall traildern
Hoppas ni tycker om den lika mycket som jag gjorde :)

Följ mig med Bloglovin!

Written: 2009-07-14 @ 16:53:51
Nu de senaste dagarna har det börjat komma in jättemycket folk hit till bloggen och det är jag självklart glad över! Jag skulle bli ännu gladare om ni la till mig på bloglovin så ni inte missar något av det som händer här runt om kring mig. :)
Ni är bäst, Ema \m/

bloglovin

Ema hjärta livemusik

Written: 2009-07-14 @ 13:20:40
Räknade precis ihop hur många band jag har sett under dessa år jag har gått på konserter och festivaler. Listan blev väldigt lång och ändå har jag inte räknat med alla. Jag vet inte riktigt om jag vågar räkna ut hur mycket pengar som har gått åt för det skulle nog bli väldigt mycket. Här kommer i alla fall den otroligt långa listan, enjoy..

2007-2009:

And you will know us by the trail of dead

Adept

Adiam Dymott

All That Remains

Amon Amarth

Anna Järvinen

Avril Lavigne

Babian

Backyard Babies

Billy Talent

Bleeding Throught

Bullet For My Valentine [3]

Chemical Vocation [3]

Children Of Bodom

CKY

Danko Jones

Dark Tranquillity

Dead By April [3]

Dimmu Borgir

Dir En Grey

Disturbed

Dragonforce

Du Pacque

Engel

Familjen

Fatboy

Florence Valentin

Funeral For A Friend

Gogol Bordello

Hardcore Superstar

HerBrightSkies [3]

I´m From Barcelona

In Flames [2] + skivsignering

John ME

Kent [2]

Killswitch Engage

Kristian Anttila

Lacuna Coil

Mando Diao [2]

Marilyn Manson

Markus Krunegård

Meshuggah

Movits

Mustasch

My Chemical Romance [2]

Napalm Death

Neverstore [2]

Nightwish

Opeth

Pain

Sabaton

SIC

Slipknot

Soilwork

Sonic Syndicate [3]

Spleen United

Still Remains

Sugarplum Fairy

Takida

The Sounds

Timo Räisänen

Trivium

Volbeat


Ska se innan 2009 är slut:

Adept

Anthrax

Coldplay

Cradle Of Filth

Lamb Of God

Machine Head

Mastodon

Meshuggah

Metallica

Primal Scream

The Cult

The Hives

The (International) Noise Conspiracy


Can we survive the blitzkrieg?

Written: 2009-07-13 @ 17:11:09
Hey guys,
kom nästan precis hem. Jag och Sofi har varit på A6 och köpt lite saker. Köpte mina efterlängtade pilotglasögon och det fick även bli lite puder och en eyliner. Behövdes verkligen då båda är nästan slut. När vi ändå var där uppe passade vi på att äta så det fick bli tacobuffé! Man fick äta hur mycket som helst för ungefär 75 kr. Ganska dyrt, men det var värt varenda öre.
Har precis lagt över alla pappas Metallica skivor till datorn så nu dundrar det ut massa underbar musik ur högtalarna. Peppen är på max och jag börjar inse att jag ska se dom på lördag.

Hade Bra, Ema \m/


älskade pilotglasögonen <3 Ville dock ha med 'spegelglas' men jag hittade inga :/

Ridin' through dustclouds and barren wastes

Written: 2009-07-13 @ 12:53:40
Hallå bloggen & läsarna,
sitter här och lyssnar på Iron Maiden och funderar på vad jag ska hitta på idag. Vädret är helt okej, det regnar i alla fall inte. Så precis att det är 3 månader kvar tills jag fyller år! Bästa presenten jag skulle kunna få är att få gå på Amon Amarth som spelar i göteborg samma dag. Fatta vad kul att få se ett skit bra band live på sin födelsedag. Problemet är bara att jag inte har någon att gå med. På tal om musik & live, Sonisphere närmar sig jättemycket! Har inte riktigt insett att jag ska se Metallica om några dagar. Det känns helt overkligt. Jag tillsammans med flera tusen människor ska stå där och sjunga med till kanske världens största band. Det känns helt sjukt.

Hade Bra, Ema \m/




[ Just nu: Iron Maiden - Run To The Hills (live at Ullevi)]

I need some new clothes

Written: 2009-07-12 @ 19:39:20
När regnet öser när och man har tråkigt kan man alltid sitta och kolla runt på olika hemsidor. Det är precis vad jag har gjort nu i någon timme. När jag får min lön som består av 3500kr så ska jag inhandla lite nya kläder tills skolan börjar. Har hittat lite saker jag behöver. Det roliga är att det bara är leggins jag har hittat, nästan i alla fall. haha. Kläderna på bilden kommer blandannat ifrån Nelly, Gina Tricot och Shirtstore. Nu kallar duschen,

Hade Bra, Ema \m/


I count down to zero, pull the trigger, no parole

Written: 2009-07-12 @ 13:13:33
Hej bloggen,
Tristsöndag idag då, vädret är tråkigt och det bara regnar hela tiden. Funderar på att verkligen storstäda och rensa ut mitt rum lite för det skulle behövas. Men om jag ska klara av det måste jag fixa ihop en bra skiva med massa grym musik på. Eum.. ja. Har inte något mer att skriva egentligen. Tänkte bara visa att jag lever :)

Hade Bra, Ema \m/



´Cause we hunt you down without mercy

Written: 2009-07-11 @ 11:19:58
Godmorgon,
Idag är det lördag och det är bara en vecka kvar till Sonisphere! Jäklar var jag längtar, spelschemat har kommit upp på deras hemsida men dom har inte skrivit några tiden än för det är inte klart så man får reda på det först när man kommer fram. Men det står att första bandet som är Adept drar igång vid lunch tid och sen spelar Metallica sitt sista ackord kl.02. Behöver jag säga att jag kommer vara ganska död efter 14 timmars festival? På tal om Metallica så spelas deras 'All Nightmare Long' just nu på metalbox. Bästa radiokanalen fer sure. Igår spelade dom tex. Slipknot, Manson, Iron Maiden och Pain direkt efter varandra. Sjukt nice. Får se om dagen kan erbjuda något kul, uppdaterar lite mer sen.

Hade Bra, Ema \m/


Metallica in the 1985

Flowers, flowers, flowers..

Written: 2009-07-10 @ 21:38:42
Hellu,
förlåt för så dåligt uppdaterande men som ni vet så har jag jobbat men nu är det slut med det! Det var sista dagen idag så nu ska jag bara posta min lönelapp sen får gärna pengarna börja rulla in. När jag kom hem gick jag och mamma ner på stan lite och åt. Köpte även ett fotoalbum så nu ska jag skicka efter ett x antal bilder från konserter/festivalen och sätta in i albumet. Sen var vi även på IKEA också, köpte 2 små vita lådor som jag har alla mina skivor i. Najs. Var precis ute och fotade lite blommor också! Vi har tänkt förstora upp en jäkla stor tavla och det får bli på någon blomma för den ska hänga i vardagsrummet.. Här kommer i alla fall ett collage,


Hade Bra, Ema \m/

Christel & Thonny

Written: 2009-07-10 @ 09:43:48
När man har tråkigt på jobbet kan man sitta och lägga ihop lite bilder, här är en av dom.

International Street Market

Written: 2009-07-09 @ 15:39:23
Idag är hela hamnkanalen full med massa mat från olika länder i Europa. Självklart var jag där nere och fotade och min frukost fick bli en fransk pannkaka med choklad + bananer, mums ;)








Jönköping Live

Written: 2009-07-08 @ 21:11:34
Fotade somsagt nere på stan idag när det var Jönköping Live..










____________________________________________________________________________

när jag & liselotte blev intervjuvade av tv4 ;p

I've spent so much time throwing rocks at your window

Written: 2009-07-08 @ 12:49:40
Hallå,
nu är jag hemma från jobbet, fick ledigt nu på eftermiddagen för kl.18 ska jag och Liselotte fota nere på stan där det är massa små 'konserter' och sånt nu när det är massa EU-människor här. På tal om EU, hahah! Tv4 kom fram till mig och Liselotte innan när vi var på stan och skulle intervjuva oss och på varenda fråga dom ställde till oss om Eu så svarade vi: eeeeeeeeeeeeeeeh, vet inte*skratt*.. hoppas dom inte tar med det i nyhetssändningarna, då kommer jag dö! Igår intervjuvade Jnytt mig också, mindre kul.. Somsagt så har jag inte hunnit uppdatera någonting pga. jobbet. Just nu har vi en fotoutställning som började igår och slutar imorgon.

Aja, det var lite från mig i alla fall..
Hade bra, Ema \m/


nytagen bild..

7 juni

Written: 2009-07-07 @ 11:10:06

En bild från feriepraktiken, sry för dålig uppdatering men det är fult upp på jobbet nu när vi håller på att förbereda inför våra fotoutställningar..

No more demons standing by my side

Written: 2009-07-05 @ 17:50:10
Åh, jag har hittat tillbaka kärleken för Hardcore Superstar. Man blir så glad av dom! Jag vill bara hoppa upp och dansa och sjunga med i låtarna men jag känner på mig att jag skulle skämma ut mig om jag gjorde det just nu, haha. Såg precis att dom spelar i Göteborg den 9 Oktober! Jag vill dit men jag har ingen att gå med, hittills i alla fall. Får hoppas att jag hittar någon. Förövrigt så har jag tråkigt, funderar på att ta en lång och varm dusch så jag kanske piggnar till lite..

Hade bra, Ema \m/


fina jocke berg<3

This pain is just too real

Written: 2009-07-05 @ 12:51:08
Hallå,
allt bra med er idag? Med mig är det sådär, mår fortfarande konstigt. Men det börjar gå över så det är bra. Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av min ledighet för imorgon börjar jag jobba igen och som tur va är det sista veckan. På tisdag ska vi ha venisage(?) för våran utsällning sen är det vanlig utställning för allmänheten på onsdag & torsdag.  Har inte så mycket mer att skriva just nu, blir väl mer uppdateringar senare.

Hade bra, Ema \m/



Juste!, jag brast nästan i gråt när jag läste på lisas blogg att Amy lee har lämnat Evanescence! Fanhelvetesjävlaskit! En av mina största drömmar var ju att får se dom live, men det kan jag ju glömma nu <'3

The blood, the sweat, the tears

Written: 2009-07-04 @ 21:55:44
Nu är det bara två veckor, 14 dagar, kvar tills jag ska se Metallica! Jag är så jäkla taggad! Har fixat ihop en Sonisphere spelningslista nu på spotify och just nu dundrar Machine Head ut ur högtalarna. Kommer bli jääkligt kul, och det kommer säkert vara en massa snygga killar där. Om man bara tänkte på hur många det var på metaltown, hur många kommer det inte då vara på Sonisphere? Ohmy, jag ska se metallica *dör*

Hade Bra, Ema \m/


Veckans Band: Marilyn Manson

Written: 2009-07-04 @ 17:17:13
Sjukt längesen jag gjorde detta nu, om jag ska vara ärlig så har jag helt och hållet glömt bort att jag hade denna kategori. Men tack vare en kommentar så kommer nu en ny veckans band.

Brian Hugh Warner, född 5 januari 1969 i Ohio, är mer känd som den skräckrockande Marilyn Manson än Brian. Namnet Marilyn Manson är en kombination av  skådespelaren Marilyn Monroe och mördaren Charles Manson. I början gick det inte bra för Marilyn Manson & the Spooky Kids. När han fick ett skivkontrakt med Nothing Records bytte han gruppens namn till Marilyn Manson och efter att ha gjort en cover på Eurythmics hit 'Sweet Dreams (Are Made Of This)'   började han sakta men säkert bli känd. Han brukar få mycket kritik i Usa, speciellt från de krista, om att han är en av många orsaker ungdomar tar självmord. De har alltså menat att de som har tagit självmord har lyssnat på manson.  Enda sen manson började med sin musik har han släppt 10 skivor och en bok.

Marilyn Mansons myspace hittar ni här
Marilyn Mansons hemsida hittar ni här


Marilyn Manson @ Metaltown 09

We are stars now, In the dope show

Written: 2009-07-04 @ 12:20:55
Godmorgon,
igårkväll/inatt var det ett jäkla åskoväder här så jag kunde aldrig somna. Sen så är jag livrädd för allt som har med smällar att göra så jag låg i sängen och var livrädd, haha. Sen kom jag på att jag kunde ju ligga och lyssna på musik så då skulle jag inte höra åskan men tror ni inte att batteriet tar slut när det är som mest åska? Som tur va så lyckades jag somna i alla fall..  Jag vill hitta på något idag! Men jag vet inte vad.. Mamma och Sofi är och fotar bröllop och jag pallar inte att sitta inne hela dagen, speciellt inte när det är så fint väder. Får väl ringa runt lite och kolla om det är någon som vill vara med mig ;p

Hade bra, Ema \m/


bild från Pain @ Metaltown

You poor sweet innocent thing

Written: 2009-07-03 @ 16:08:50
Hellu,
vädret är otroligt konstigt idag. Ena stunden är det jätte varmt och solen skiner och sen helt plötsligt brakar det loss med massa ösregn och åska. Jag som ville bada i vättern idag igen.. Enda sen förra veckan har jag mått jättekonstigt och det blir bara värre och värre. Vet inte vad det är med mig, men bra mår jag i alla fall inte. Får hoppas att det går över snart. Vad ska alla ni hitta på i helgen då?

Hade bra, Ema \m/


en trött ema från igår..

That´s my only holy moment

Written: 2009-07-02 @ 17:45:14
Hallå,
kom precis hem från årets första dopp i vättern! Var hur skönt som helst, vattnet var inte ens kallt. Så nu sitter jag här i otroligt lockigt hår och helt osminkad = uscch. Ser konstig ut.. Annars har det inte hänt så mycket idag, jobbet var otroligt segt och det kommer bli likadant imorgon. Snälla låt denna och nästa vecka gå snabbt så jag slipper jobba sen! och ge mig pengarna.. Ne, nu ska jag äta

Hade bra, Ema \m/

20090627_211159_923058
20090627_211118_980669
Mustasch @ Metaltown 09, rockfoto.se
[ Just nu: Mustasch - I hunt alone ]

Bella

Written: 2009-07-02 @ 13:08:02

älsklings bella:*

Designbyte

Written: 2009-07-01 @ 19:10:29
Som ni ser så har jag bytt desig igen. Men det är fortfarande massa små saker som ska fixas så det kanske ser lite rörigt ut här en liten stund.. Har inget att skriva om dagen då inget speciellt har hänt. Blir väl mer uppdateringar imorgon :)

Hade bra, Ema \m/

metaltown<3