Mitt öra Written: 2009-02-28 @ 18:25:52
Just nu vill jag bara hugga av mitt vänstra öra! :< Helvete vad det gör ont!!
Som jag skrev för ett tags sen så har jag haft jätteont i mitt öra i över en vecka och det vill aldrig försvinna. Det var borta en dag efter att jag fått näsdroppar hos skolsköterskan men det är tillbaka nu. Mamma ringde till vårdcentralen imorse och frågade vad vi skulle göra och då sa dom att vi skulle köpa något medel på apoteket så då gjorde vi det. Så nu har jag legat i en halvtimme med droppar i örat men det har inte släppt! :'<
Så jag och mamma ska till vårdcentralen någon dag så dom får kolla vad det är för fel..

Hade bra, Ema \m/

längtar<3

Edit: Varför blev detta inlägget så konstigt?
- Stora bokstäver
-Allt i mitten
Eller är det bara jag som ser det?

Now the battle is over, Lost to apathy

Written: 2009-02-28 @ 13:39:19
Hellelu :>
uhu, nu är jag ledsen :( min statestik har legat runt 40 nu hur länge som helst.. sen igår var det bara inne 4 stycken på min blogg och idag 2. :( sen har jag förlorat en bevakare oxå.. blä på´t.
Men det är väl ändå inte så konstigt, jag skriver inget intressant. Det ända jag skriver om är skolan och hur intressant är det på en skala mellan 1-10?

Idag skriker det verkligen vår ute! Hur skönt som helst, solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag har inte ens varit utanför dörren idag, får se om jag tar en promenad sen. Håller på att städa mitt rum, det är skit stökigt.. haha

Hade bra, Ema \m/

[ Just nu: Dark Tranquillity - Lost to apathy ]

Ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har

Written: 2009-02-27 @ 18:05:21
Godevening everyone! ;>
Hur står det till med er idag då? Jag är helt slutkörd, vet inte ens varför. Gympan var inte ens jobbig, bara lite (a) haha.. Har inte så mycket att skriva egentligen.. Vill att metaltown ska släppa ett nytt bandsläpp så man kanske kan bli ännu gladare än vad man redan är ^^ Om Avenged Sevenfold eller Evanescence kommer, dör jag! haha

Ne, nu ska jag & Sofi till hemmakväll och köpa godissss
Hade bra, Ema \m/
But now it's payback time

Written: 2009-02-26 @ 14:21:05
Hallå bloggen :)
Sitter här och kollar på massa Backaryd Babies bilder från när dom spelade på Sliver igår. Jag ville verkligen gå men det är 18års gräns, i och med att det är en nattklubb;>
Enligt Jnytt så var dom inte alls bra, artiklen finns här     -->bilder <--

Nu ska jag strax sätta mig med engelskan. Ska redovisa om Engelsk mat imorgon.. Man ska prata i ungefär 5 min och man ska helst kunna det utantill. Önska mig lycka till. Jag hatar att stå inför klassen :( Det är hemskt.

Hade bra, Ema \m/

Dregen@Sliver 25/2

So if you love me let me go, And run away before I know

Written: 2009-02-25 @ 16:07:03
Goddag :)
Hur står det till med er idag då? Med mig är det bra, fått reda på att jag ligger på MVG nivå i mediekunskap! :) ashärligt :D Haha, på dom två senaste proven har jag varit 2 och 1 poäng ifrån mvg så nu måste jag plugga litelitelite mer ;>

Påtal om plugg, försöker hitta svaren till alla ljudfrågor. Lättare sagt än gjort, man hittar förfan inte svaren! :( och vi har prov i det imorgon, aaaah. Usch, orkar inte med alla prov... Imorgon ska jag på hälsosamtal hos skolsystern också så jag missar datakunskapen. Halleluja!

Ne nu måste jag plugga
Hade bra, Ema \m/


Tatueringar

Written: 2009-02-24 @ 17:38:52
Goddag :)

Under den senaste tiden har jag tänkt väldigt mycket på tatueringar. Självklart har jag tänkt på det innan men aldrig såhär mycket. Men nu är det väl bara för jag är 99% säker på vad jag vill ha. Som m å n g a andra vill jag ha en stjärna, men vart vet jag inte. Antingen vid foten eller axeln..

Den andra tatueringen jag vill ha är lite mer speciell och betydelsefull. För ungefär 1-2 år sedan hade jag en väldigt jobbig period och det var inte många som visste om det. Jag gjorde mer eller mindre saker jag ångrar nu i efterhand. Men gjort är gjort och det går inte att ändra. Många säger att det var ett band som "hjälpte" dom tillbaka till livet och jag säger samma sak. Under den tiden jag var deprimerad lyssnade jag otroligt mycket på Evanescence. När jag mår dåligt nuförtiden (vilket inte är så jätte ofta) så hjälper deras musik fortfarande. Jag vet inte vad det är, men det är något speciellt med deras texter. Nu till själva tatueringen.. Jag vill ha deras signatur, alltså E-et. Jag tycker den är sjukt snygg och då står det både för Evanescence och Ema..
 Många tycker nog den är löjlig och det är ovärt att kasta ut pengar på en sån tatuering, men den betyder otroligt mycket för mig. Nu gäller det bara att få ihop några tusen och föräldrarnas tillstånd..

(bilden är klickbar)

It's empty and cold without you here, too many people to ache over

Written: 2009-02-23 @ 16:09:01
Hej bloggen och alla läsare :)
Får bli ett snabbt inlägg för jag ska strax äta och sen ska jag sätta mig med novellanalysen och sedan ska jag plugga till ljudprovet. Måste verkligen få bra betyg i det så det finns en liiten chans att jag kommer in på foto sen i tvåan.
Hade rörlig bild idag för första gången, helt okej. Uppgiften vi ska göra är en kort film, haha. Men det ska nog bli kul :)
Hur har eran dag varit då?

Hade bra, Ema \m/[Just nu: Avenged Sevenfold - Seize The Day ]

Taking all and giving whatever my pride would let me

Written: 2009-02-22 @ 17:05:56
Goddag :)
Jag ger snart upp när det gäller novellanalysen. Det går åt helvete :( Men jag måste göra den så jag ska snart fortsätta..

hihi, om jag har riktigt riktigt tur så drar jag och pappa (kanske sofi) till göteborg den 27 mars för att se Hammerfall! :D Har precis laddat ner massa låtar med dom och jag blev kär i dom redan efter två låtar. Bäst hittills är Last Man Standing och Hearts on fire <3 Hoppas verkligen vi kan gå, jag är så konsert sugen så jag dör snart!

Nu ska jag fortsätta med novellanalysen
Hade bra, Ema \m/[ Just nu: Hammerfall - Last Man Standing ]

Some questions are dangerous, the truth is not an option

Written: 2009-02-22 @ 10:43:34
Godmorgon :)
Hur är det med er idag då? Med mig är det bra, ska sitta med min novellanalys hela dagen.. mindre kul ;<
Igårkväll spelades det LP skivor och sen kollade vi på Brittish Awards, Duffy vann nästan alla priser och Coldplay och Lady Gaga uppträdde, + många till.

Haha, sitter och lyssnar på massa intervjuver på bandit, dom är kul xD Speciellt Sonic Syndicate :p
Just nu skulle jag behöva jätte mycket pengar för om jag hittar någon att gå med så vill jag se Hammerfall när dom spelar i göteborg, sen vill jag se P!nk när hon kommer till stockholm och biljetterna släpps på måndag. Sen vill jag till hultan den dagen The Killers spelar och sen måste jag köpa metaltown biljett... Ge mig några tusen tack? (a)

Hade bra, Ema \m/


LP-skivor

Written: 2009-02-21 @ 17:32:48


Innan gick mamma ner till källaren och hämtade alla deras LP skivor så nu sitter vi och lyssnar på massa gammal musik :) Just nu spelar dom Skid Row ^^
 Ni får ha en toppenkväll för nu ska jag gå ut till vardagsrummet igen och vara social med dom andra
Hade bra, Ema \m/

I kiss the ground with love beyond forever

Written: 2009-02-21 @ 10:52:03
Godmorgon :)
Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan jag sätter mig med alla svenska saker som ska lämnas in på måndag. Först är det en berättelse som jag ska skriva om och sen är det en novellanalys. På min senaste analys fick jag G+, jag skulle få VG om jag gick in mer på djupet så jag ska försöka göra det nu.

Såg precis på aftonbladet att Johan Glans, Henrik Schyffert, Johan Rheborg ( som jag är släkt med ), Petra Mede, David Batra, Lennie Norman och Peter Wahlbeck kommer till jönköping den 25 april. Dom ska åka ut på en Big Comedy tour, det är nästan ett måste att se ju! :D haha artiklen finns här <--

Hade bra, Ema \m/

[ Just nu: Children Of Bodom - Are You Dead Yet? ]It started with a low light

Written: 2009-02-20 @ 20:13:09
Nu har jag fixat till bloggen! :D Äntligen ^^ Det var dom där flikarna med kategorierna på som förstörde allt (tror jag i alla fall). Är det något strul med bloggen när ni ser den, säg till! :]

Förövrigt sitter jag här och äter chips & dricker cola och lyssnar på bandit. Najsnajs, vad har ni för er?

Hade bra,  Ema \m/


Backyard Babies @ Folkets Park, Huskvarna

We've all had a time where we've lost control

Written: 2009-02-20 @ 16:39:04
Goddag :)
Nu har jag kommit hem från skolan och dagen har varit bra. Det som gjorde min dag var att jag fick MVG i text! :D Jag är jätteglad :) hihi. Nu är även jag och sanna klara med vårat radioprogram så nu är det bara provet kvar. På måndag börjar vi med rörlig bild. Haha, våran ljudlärare ska lägga ut allas radioprogram på internet så andra kan lyssna :< Fatta vad pinsamt, jag låter som en kille <'3

Nu ska jag fixa lite småsaker med bloggen, är fortfarande förbannad över att bloggen är helt cp. menmen..
Hade bra,  Ema \m/


Synyster Gates:*

It's Friday, I'm in love

Written: 2009-02-20 @ 08:44:54
Hej bloggen :)
Fredag idag då, äntligen ^^ Idag börjar jag 9.45 och slutar 16.10, som tur är så går dagen ganska fort. Idag är det även den sista ljudlektionen så jag och sanna måste jobba järnet. Först ska vi sitta i ljudbåsen och redigera och om vi har tid så ska vi spela in nytt om något blev dåligt.

Ni som ser min blogg från bloglovin ser bloggen helt fail. Jag kan inte rätta till det heller :( Jag har försökt med allt, gått igenom stilmallen/kodmallarna jätte mycket men jag hittar inte felet <'3 Hoppas någon kan hjälpa mig (a)

Nu ska jag gå ut med bella
Hade bra,  Ema \m/

[ Just nu: Metallica - The Day That Never Comes ]


Hjälp!

Written: 2009-02-19 @ 20:18:04
Jag får panik!
När man ska kommentera eller trycker på någon av kategorierna ser det ut såhär:


As fult! Det är likadant om man bevakar bloggen genom bloglovin´..
Någon som vet hur jag fixar det? Jag har försökt med allt :(

Bullet For My Valentine 19/1 -08

Written: 2009-02-19 @ 16:01:09
För ett år sedan var jag den gladaste på hela jorden. Efter nästan tre års lyssnande skulle jag se mitt favoritband, bfmv. Jag tog ledigt från dom två sista lektionerna och sedan bar det av till Göteborg. Efter att ha gått runt lite på stan så gick Sofi och jag till Trädgårn där dom skulle spela. När vi kom fram så var det bara att ställa sig i kön som bestod av kanske 50 personer. Precis när jag trodde att jag skulle dö av kyla så började dom soundchecka där inne. Hela jag rös och helt plötsligt struntade man i att det var svinkallt ute. I kön hade vi väldigt bra platser,  vi stod mellan deras turnebuss och ena utgången och det sprang människor fram och tillbaka hela tiden. Helt plötsligt kommer det ut en som har luva på sig och ställer sig med ryggen mot kön och röker. Efter han kom det en annan kille och dom började prata. När han med luva vänder sig om ser man att det är Padge! Hela jag fryser fast, jag står bara och stirrar. Jag kan inte säga något utan jag står och slår sofi och tillslut får jag fram ett "är du döv eller?" Självklart skulle jag säga "är du blind eller?" Nervös som jag är tar jag fram kameran så jag kan ta ett kort. Sedan gick han in igen. Efter ett tag öppnades dörren igen och då kom Jay ut! AH! Jag dog igen. Han gick till turnebussen och sen tillbaka. Sen dog jag igen för efter ett tag kom Matt ut, haha ni skulle sett mig. Jag stirrade och stirrade och kunde inte säga något.
 Efter någon timme släppte dom in alla. Förbandet var Still Remains och dom var bra :) Sen kom Bullet<3 Jag hade aldrig varit så överlycklig någongång innan. Under hela konserten stod jag och skrek med i varenda låt och när konserten var slut så började jag gråta.

Det jag inte visste denna kväll var att jag skulle få se dom två gånger till samma år. Först på metaltown och sedan i lisebergshallen. Jag visste inte heller att under sista konserten (6/12) skulle jag få ett plektrum, stå längst fram, sjukt mycket ögonkontakt och tummen upp från jay.
SundanceKidx@bdb = mitt gamla bilddagsboks namn.

Operation- bygga-om-bloggen

Written: 2009-02-19 @ 14:08:32
Hellu,
kan berätta att jag håller på att bygga om bloggen helt & hållet..
Så nästa gång jag skriver så är bloggen helt ny :) hihi

Hade bra, Ema \m/


EDIT: Bloggen är klar nu, vad tycks? :)
Men den är jävligt fail när man ska kommentera eller när man trycker på någon av kategorierna.

menmen, det löser jag med tiden..

Baby, did you forget to take your meds?

Written: 2009-02-18 @ 17:50:25
Festival nytt -
Popadelica har släppt ett nytt bandsläpp:  John ME, Spleen Unite, Le Galaxie, Adiam Dymott och Movits.
Sedan tidigare har dom bokat Markus Krunegård, ... And You Will Know Us by the Trail of Dead, Hajen, Fatboy och Du Pacgue.

Hittills är det väl inget så jätte bra band, men jag ska nog gå på det i alla fall. Alltid lika trevligt att gå runt och lyssna på musik.

Sen blir man ju liiite sugen på Siesta!. Nyaste bokningen är Placebo! Skulle vara jävligt kul att se dom live :) Andra bra band dom har bokat är Alesana och herbrightskies.


Nyaste artisterna @ Popadelica

__________________________________________________

Jag är extremt sugen på kladdig kladdkaka och kladdiga muffins så man får äta med sked!

Ready, let's roll onto something new

Written: 2009-02-17 @ 17:26:06
Hellu :)
Seriöst, jag fryser ihjäl! Det är svinkallt här ju :< På den lilla biten jag har till skolan så håller man på att dö av kyla + att hela vägen till skolan är täckt med is så man håller på att trilla hela tiden. Haha, ser nog ganska kul ut.
Inatt vaknade jag av att jag hade jätte ont i vänstra örat så jag kunde inte ligga på sidan eller nått. Så på lunchen idag i skolan gick jag till skolsköterskan så hon fick undersöka det. Hon trodde jag hade en vaxpropp(haha) så hon gav mig näsdroppar(lol). Om det blev värre så skulle jag gå till vårdcentralen imorgon. Hoppas det går över! Det gör jätte ont :(

Ge mig sommar!!
Hade bra,  Ema \m/

Paddel dagen @ skolan

I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end.

Written: 2009-02-16 @ 18:40:55
Hallå bloggen :)
Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk som inte vill släppa, vi har inga ipren och det hjälper inte om jag går och lägger mig. Vill att mamma ska gå till hemmakväll och köpa en Ben & Jerry till mig.. hihi (a)
Nu har skolan börjat igen då, ganska skönt faktiskt :) Dagen var helt okej. Började med svenska och då läste hon några påståenden och då fick vi ställa oss vid antingen "ja" eller "nej". Efter det var det musik och då pratade han med oss en och en och berättade var vi låg när det gäller betyg. Jag ligger på ungefär G+, om jag vågar spela upp mer så kommer jag få VG. Sedan var det ljud lektion, haha. Vi prata somsagt in allt i en studio och det var jätte flummigt xD Hälften av allt ljud bestod av eeeeh, ehm, öh, skratt osv. Men vi får nog ihop 6-8 min ;)

Nu måste jag dra
Hade bra,    Ema \m/


Fear No Darkness, Promised Child

Written: 2009-02-16 @ 13:40:36
Hellu,
jag och sanna sitter just nu i ett av ljudbåsen och lyssnar på timo, han är underbar! hihi
Vi ska snart spela in vårat program i en studio, önska oss lycka till! :)

Hade bra,   Ema & Sanna ;>

[ Just nu: Timo Räisänen - Fear No Darkness, Promised Child ]


The vampires feed off the wars of mankind

Written: 2009-02-15 @ 16:34:55
Hej bloggen :)
Detta får bli ett snabbt inlägg för jag ska strax äta, magen kurrar ihjäl...
Idag har det inte hänt så mycket, städat rummet och bara slappat. Imorgon börjar ju skolan igen men det ska bli helt okej :> Det ända jag inte längtar till är ljudlektionerna. Som tur är så är det bara två lektioner kvar och sen har vi ett prov. Sen börjar vi med rörlig bild (tv).. Hoppas det blir roligare än ljud. Men det tror jag :>

Nu ska jag äta
Hade bra,    Ema \m/[ Just nu: Trivium - Down From The Sky ]

Fotopromenad

Written: 2009-02-14 @ 16:47:23
Sofi och jag gick en fotopromenad innan. Det är jätte fint väder här :) Solen skiner och snön glittrar..
Blir väldigt glad om ni kommenterar, tycker det har varit ganska dåligt med det på senaste tiden ;<


You say you wanna move on and you say I'm falling behind

Written: 2009-02-13 @ 18:59:55
Hellu,
Är på mycket bättre humör nu, musik gör allt<3 Mormor och morfar var här nyss och gav oss ett varsitt alla hjärtans dag present som bestod av 100kr. Det var som om dom hade läst mina tankar eller något för jag behöver en till röd hårfärg för det är inte så rött längre, mer rödbrun.. Inte så snyggt. Förresten, jag vet inte ens hur jag ska klara mig i skolan nu pga min lugg. Den är åt helvete. Visst, det ser helt okej ut på vänstersidan men på högersidan är den helt fail. Får väl försökta fixa till håret på något sätt så luggen inte syns eller nått :p

Ne, nu ska jag kila
Hade bra,    Ema \m/

[ Just nu : The Killers - Read My Mind ]
I wander out where you can't see, Inside my shell I wait and bleed

Written: 2009-02-13 @ 14:33:39
Hellu..
Fredagen den trettonde idag då och allt är åt helvete. Jag mår sämst och är förbannad på allt och alla. Jag är väl inne i min depp period nu igen I guess, händer då & då..
 Har inte så mycket att skriva egentligen. Dagen har bestått av tetris, datorn och slipknot. Men det är alltid nått :) Uppdaterar lite senare ^^

Hade bra,   Ema \m/


And the story keep on rollin', out from a sad man's tongue

Written: 2009-02-12 @ 17:37:01
Goddagens :}
Yttligare en dag har gått på lovet och jag har inte gjort någonting. Jag är jätte seg och orkar inte göra något, orkar inte ens hoppa in i duschen :<  Jag behöver nog skola för när jag har lov har jag så tråkigt så jag sitter bara framför datorn och tvn. Inte kul..

Har lagt in en nedräkning till metaltown på bloggen nu, ovanför min visningsbild :) Jag längtar jättejätte mycket! Låt dagarna gå fort. Igår skickade jag in ett mejl till festivalphoto för dom söker nya rockfotografer men man måste vara 18 (fyller det nästa år) men om dom verkligen behöver någon fotograf och dom inte får in någon 18+ så finns det en liten chans att jag kanske kan få ett litet jobb ;) Man får ju alltid hoppas :) Det skulle vara sjukt kul i alla fall.

Hade Bra,   Ema \m/[ Just nu:  Volbeat - Sad man´s tongue ]

I held your hand through all of these years

Written: 2009-02-11 @ 14:53:43
Tjenare tjenare :]
Sitter här och dricker chokladmilkshake och lyssnar på bandit. Just nu är det Evanescence - My immortal, älskar den låten :) Idag står det på metaltowns hemsida att Slipknot kommer, jag fattar fortfarande inte att jag ska se dom. Fattar inte ens att jag ska se Marilyn Manson. Jag kan inte ens föreställa mig att jag står där på bananpiren i göteborg och skriker med i Slipknots och Marilyns låtar. Jag börjar gråta så fort jag tänker på det, haha. Det är 135 dagar kvar nu. Vi får hoppas att det går fort :)

Nu ska jag kila
Hade bra,    Ema \m/
Slipknot till Metaltown!

Written: 2009-02-10 @ 17:32:48
HERREGUD! Jag skrev ju för någon dag sen att jag trodde att slipknot skulle komma till metaltown...
JAG HADE RÄTT! SLIPKNOT SKA SPELA PÅ METALTOWN DEN 26 Juni! AHHH JAG DÖR AV LYCKA. haha
 Enligt hur många som helst så har dom sagt på Bandit att dom ska komma och varför skulle en radiokanal ljuga? Slipknot är även det band som flest vill ha till mt enligt bandönskningen på hemsidan. Åh jisses, jag är i chocktillstånd så jag kan knappt skriva.. haha
2009 kommer vara det bästa musikåret hittills enligt mig :)

 


show me the dead stars, all of them sing.

Written: 2009-02-10 @ 15:56:58
Hej bloggen och kära bloggläsare :}
Idag är det då tisdag och här händer det inte så mycket, har damp på min lugg. Varför klippte jag av den?! Ibland önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden lite så man kunde ändra något.. Men jag funderar på att gå till en frisör så dom kanske kan trolla lite med den så det blir liite snyggare i alla fall, kan väl knappast bli värre än vad det är nu..
 Sen är jag otroligt glad över att jag har haft mellan 20-60 läsare/dag nu i 11 dagar. Visst, det är inte så mycket men för att ha en sån "okänd" blogg som jag har med 10 prenumeranter så är jag ganska stolt över det :) Men visst vill jag ha mer ;>

Har inte så mycker mer att säga nu, uppdaterar senare :)
Hade bra,     Ema \m/


Falling Behind

Written: 2009-02-09 @ 19:56:42
Godkväll :}
Här sitter jag med mössa på mig och lyssnar på Marilyn Manson. Vad har ni för er? :)
Jag gjorde världens misstag innan, jag klippte av min snelugg och klippte vanlig lugg! = F A  I L , fanfanfanfanfanfan. Hoppas den växer ut fort som fan! :< Luggen är inte ens snygg + att den är för lång, ville inte klippa mer liksom.. Från och med nu - mössa.
Dagen har annars varit tråkig, rastlös gånger tusen. Färgade hårbottnen svart innan också så nu är håret apsnyggt! :D förutom luggen då.... <'3


Precis innan jag klippte av luggen..........


Hade bra,     Ema \m/

Kent live 9/2-08 Jönköping

Written: 2009-02-09 @ 14:05:54
För ett år sedan idag såg jag Kent för andra gången. Kommer ihåg det som om det var igår. Vi började köa tidigt och drack varm choklad för att hålla oss varma.
Publikan var på topp och dom spelade alla underbara låtar som man ville och Frida fick Jockes plektrum i bh-n, haha.
Ta mig tillbaka<3
Congratz älskling:*

Written: 2009-02-09 @ 12:30:16
Goddagens :}
Sitter här och lyssnar på August Burns Red, har laddat ner massa låtar från de olika artisterna som kommer till metaltown. Förutom dom japanska och bring me the horizon.

Idag fyller min lilla älskling två år :D Hon har fått en baseball tuggben & en pipleksak. Hon är sötast av dom sötaste när hon springer runt med den i munnen runt hela lägenheten. hihi
Foto promenad i kylan

Written: 2009-02-08 @ 17:15:02
Kommentera gärna :}


Where is my mind?

Written: 2009-02-08 @ 15:26:29
Goddag :>
Har precis ätit mat så nu är jag proppmätt.. Innan när vi var på Ica Maxi var det strömavbrott där så det var skit kul att gå omkring där i mörkret.. det ända som lös var frysarna. Så all personal sprang runt med ficklampor och frågade om man behövde lys-hjälp, haha. Imorse la jag i den mörkröda färgen i håret, blev inte sååå mycket skillnad. Men nu är håret faktiskt ganska snyggt, men jag ska ändå lägga i en svart färg vid hårbottnen för där lyser det verkligen rött och det är as fult.

Imorgon fyller min lilla bells två år :* hihi. Vi köpte lite ben och en leksak till henne. Sen ska vi göra en tårta som består av levepastej, hundmat, godis och hönekaka. Hon älskart^^

Hade bra,   Ema \m/


Trafikljus på huvudet?

Written: 2009-02-07 @ 18:00:40
Ja, det är väl så mitt hår ser ut just nu. Som ett rött trafikljus. Fyfan vad fail det blev :< Det är bara hårbottnen som är röd också(typ). Som tur är så har man en snäll mamma som går till affären och köper en mörkröd fäg som jag lägger i imorgon tror jag. Ska låta håret vila lite nu. Men jag kan ju säga att jag vägrar visa mig såhär ute. Jag sitter till och med med mössa på mig här hemma! haha

Lördagen har annars varit tråkig..

/Ema    \m/

  ------>  

Färgning nr.1

Written: 2009-02-07 @ 15:22:38
Hallu,
Nu sitter jag här med blekmedel i håret som snart ska sköljas ut. Hihi, hårbottnen är helt kritvit. Sen får jag ösa på silvershampo också så det blir ännu ljusare. Sen blir det rött :D Hoppas det blir bra, lovar att uppdatera sen igen! :)

/Ema

We throw ourselves against the wall.

Written: 2009-02-06 @ 17:52:01
Goddag :)
NU ÄR DET LOV! :D:D Härligt eller vad? Dagen var faktiskt helt okej, på lunchen gick jag, emma,julia och simon till Claras och fikade, najsnajs^^ Ljudlektionen sög ganska mycket och gympan var sådär..
Imorgon drar jag upp till A6 för att köpa massa hårfärger :> Nu kan jag avslöjja att jag ska färga överhåret mörkrött ;>

HIHI vet ni vad? Det finns en liiitenliiiiten chans att Slipknot kommer till metaltown! :D Jag läste på ett forum på emocore att den 27-e ska dom spela på en festival i norge och den 3-e juli spelar dom på Roskilde. Så varför skulle dom skita i sverige? Sen så är det bestämmt att West Coast Riot blir iår igen den 25 juni. Så jag funderar på att söka dit som funktionär för det skulle vara väldigt trevligt :) Men vi får se^^

Hade bra,    Ema \m/

See you at the bitter end

Written: 2009-02-06 @ 09:18:37
Godmorgon
Fixat en ny header nu igen, om ni inte ser den tryck F5. Jag blir fan aldrig nöjd med min header, haha >.<
Idag är det skola från 9.45-16.10, kanonkul. Engelska,lunch,ljud & gympa. Uhu jag kommer inte stå ut med skoldagen men jag får väl gå och tänka att det är lov om några timmar så blir jag säkert gladare :)

Har precis fixat musik till mitt och sannas radioprogram så nu sitter jag och lyssnar på Petter - Det går bra nu och Placebo - The bitter end . Varför vi valde just petter av alla artister är för att låten handlar om pengar och det gör vårat radioprogram också ;p Sanna om du ser detta, D U  M Å S T E  K O M M A  T I L L  S K O L A N! (a)

Nu ska jag fixa håret :}
Hade bra,  Ema \m/


placebo

I'm fading away, I lose in the end

Written: 2009-02-04 @ 15:39:30
Goddag kära läsare ;>
Känner mig ganska duktig just nu för jag har uppdaterat oftare än vad jag brukar, hoho. Så blir det när man är sjuk och när man inte har någonting att göra.. Nu är dom klara med badrummet, äntligen! Eller imorgon kommer elektrikern och ska fixa lite små saker men annars så är dom klara. Vi får dock inte använda toaletten än men duscha får vi göra :) Härligt med ett nytt badrum. Kommer bli ännu snyggare sen när vi flyttar tillbaka alla saker in dit för då går badrummet i vitt, grått & svart.

Dag 1, när dom rivit ut precis allt


Dag 8, Klart


[ Just nu: Dead By April - Falling Behind ]

Hade bra,   Ema \m/

I held your hand through all of these years

Written: 2009-02-04 @ 10:59:25
Godmorgon..
Är hemma idag också, jag mår sjukt dåligt. Men jag måste ändå gå ner till skolan sen så jag kan lämna in min val-lapp, jag vet inte ens om jag har gjort rätt :< Fattade typ ingenting! Varför måste allt vara så krångligt eller är det jag som är så osmart? haha..

Idag blir badrummet kanske klart :D Just nu håller dom på att fixa toaletten och handfatet, najsnajs..

Ne, nu ska jag äta. Jag hungrar ihjäl ;p
Hade bra,   Ema \m/


Fy skäms Metaltown

Written: 2009-02-03 @ 13:44:01
Nu hoppar alla bring me the horizon fans och jrockare av glädje,
förutom jag, haha usch :<  
hittills: 12/17 band är bra


klicka på bilder för att komma till metaltowns hemsida

Silent Night, Bodom Night

Written: 2009-02-03 @ 12:36:37
Godmorning kära läsare! ;}
Jag är hemma ifrån skolan idag, mår jätte konstigt. Hostar gör jag också så jag mår jätte illa.. Inte alls kul.
Idag skulle jag egentligen gå till skolsköterskan på ett sånt där hälsosamtal för första gången sen vi började men så blev det inte med det.. och imorgon ska jag till tandläkarn också, usch. Det första dom kommer göra är att klaga på piercingen, jag lovar. (den ligger och skrapar mot tandköttet, fast bara lite)

Jag längtar tills det börjar bli varmare ute. Jag har sjukt många idéer till modell-foton och det är liiite svårt att göra det nu. Men visst går det, om modellen känner för att bli sjuk ;P haha

Ne, nu ska jag nog starta Sims eller något annat dataspel, mohaha. Snart kommer Sims 3 ut, yay :D Jag är en sims tönt jao.

Hade bra,  Ema \m/


Modell: Antonia
Foto/Redigering: Ema

How much more do I have to prove you

Written: 2009-02-02 @ 16:29:52
Goddag,
Här händer det inte så mycket, lyssnar på musik och är förbannad på internet. Haha..
Kommer inte in på en speciell hemsida där jag ska välja mina val till skolan och det ska helst lämnas in imorgon, annars kommer jag glömma dom på onsdag, heh.
Idag började vi dagen med 2½ timmars matteprov, kanonkul! Sen hade vi 2 timmars hål till ljud lektionen och det var jätte äcklig mat i skolan så vi skulle gå  till Claras men självklart funkade inte mitt kort så vi fick springa hem igen och hämta mammis pengar :> På Claras åt jag världens godaste vegetarisk wrap, mummmms.

När jag kom hem gick jag & mamma ner till stan för att kolla på kläder men jag hittade inget, hatar jönköping.

Nu ska jag kila..
Hade bra,     Ema \m/

[ Just nu: Pain - I´m Going In ]


Fotodag med Antonia

Written: 2009-02-01 @ 19:25:51
Idag har jag fotat Antonia , det var sjukt nice väder men kanske liiiite för soligt därav alla kisningar(?) på bilderna..
Kommentera gärna! :)
Tack till den nya prenumeranten jag fick idag :) :*

Edward Scissorhands

Written: 2009-02-01 @ 11:09:53
Tim Burton + Johnny Depp = Underbara filmer! Jag hade aldrig sett denna tidigare men jag har velat se den men aldrig hittat den i någon videobutik. Men igår visades den på tv4+, gissa om jag blev glad!
 Sjukt bra film, bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Edward ( johnny depp) var ju bara så söt! :D Man ville ju bara krama honom, haha. Ni som inte har sett den, se den !

ensamma hemma idag, får se om det händer något kul..
Hade bra,    Ema \m/